Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaa11111

jak ona pokazuje ze CHCE WRÓCIĆ

Polecane posty

Gość aaaaaaa11111

Siema ! Mam pytanie do Pań ! Jak Wy pokazujecie facetowi ze chcecie wrócić i że żałujecie swojej decyzji ? Jakieś charakterystyczne zachowania wobec faceta ?

Gość gość
chyba tak samo jak on mea kulpa mea kulpa aaa mysle iz powroty sa złe gdyz jezeli ktos kogos zranił to takich rzeczy sie nie zapomina wybacza ale nie zapomina i jak z tym zyc lepiej poszukac innego osobe taka która nie jest zdolna do złych rzeczy

Gość gość
nie ludz sie

Gość gość
Ona nie chce do ciebie wrocic nieudaczniku zyciowy, jest mila bo moze kase jej dajesz na bachora hhaha

Gość gość
dziecko to nie bachor chyba ze o swoim piszesz

Gość gość
dzwoni dziewczyna kilka razy na dzien,jak tak nei robi znaczy ze am cie w doopie koles

Gość gość
bachor, bękart jak wolisz

Gość gość
Chce wrócić gdy pisze ciągle że tęskni że jej brak tego co było kiedyś. Gdy ciągle się odzywa do Ciebie..gdy jestescie razem na spotkaniu np to szuka z tobą kontaktu byle by się przytulić itp chyba że jest nie śmiała to tego nie pokaże:)

Gość gość
Ale nie koniecznie tak musi być ja np chciałabym wrócić do byłego..chociaż nie mamy już jakiś czas kontaktu..o jednak pierwsza się nie odezwę do niego mimo iż go kocham to nie poniże się bo to on zerwał kontakt ze mną więc wyszłabym na idiotkę

Gość gość
Napisz coś więcej jaka jest sytuacja między wami teraz to spróbuje stwierdzić czy nadal coś ona do ciebie ,czy jest szansa by chciała wrócić

Gość aaaaaaa11111
a np. jak odbierałem rzeczy od niej : - mówi "ostatnio tak jakoś dziwnie się czuję, a jak robiłam te babeczki i ciasto to tak się sentymentalnie zrobiło, aż się poryczałam" - ubrała się na spotkanie bardzo elegancko kiedy przyszedłem po swoje rzeczy - założyła ode mnie kolczynki i łańcuszek z zawieszką w kształcie serca który dostała na rocznicę ode mnie - zaproponowałem jej kiedyś wyjście do teatru, ale odmówiła bo "nie mogę" a teraz pyta mnie jak było w teatrze i mówi ze no ona tez się wybiera ale wtedy tak jakoś wyszło ze nie mogła .. i jak pokazuje jej ulotkę z repertuarem teatru to mówi ze by poszła na taki i taki spektakl a jak później sam w domu patrzę w repertuar to grana jest ta sztuka tylko 13 i 14 lutego - umalowała się tak jak zawsze mi się podobało - bawiła się swoimi włosami podczas rozmowy - śmiała się z moich żartów, uśmiechała się była bardzo miła - pytała mnie co powinna zrobić z włosami czy zostawić takie jakie są - zrobiła ciasto i muffinki w kształcie serc i kiedy powiedziałem ze pyszne to się bardzo ucieszyła - zauważyła sama ze zmieniłem fryzurę - przepraszała mnie kiedy ktoś się dobijał do niej do tel i tłumaczyła mi się ze to kumpela ma jakoś sprawę ale później do niej odp - bardzo się stresowała - gdy opowiadałem jej o bliskich nam osobach, którzy się już ochajtali to widziałem w jej oczach jakby chęć płaczu ale nie płakała ... - ogólnie sama zadawała mi pytania Czy to coś konkretnie znaczy ? Czy po tym mogę sądzić ze ona chce wrócić do mnie ? czy są to jakieś od niej znaki ?

Gość gość
baby same nie wiedza czego chca, pojdz jeszcze raz do niej pod jakims petekstem i zobacz jak sie bedzie zachowywac. Moze bedzie oschla i nie mila, a wtedy tylko chcice miala

Gość gość
staje tylem do ciebie i macha posladkami jak motyl skrzydlami

Gość odpowiem z drugiej strony
u mnie to facet chce wrocic (on odwalil numer), chociaz oficjalnego konca nie bylo, ja po prostu unikam kontaktu... tak jak ktos napisal - dzwoni, pisze, przeprasza, takie tam pitolenie no i szuka kontaktu jak sie gdzies widzimy... trudne jest to wszystko :(

Gość aaaaaaa11111
ale czy to co napisałem wyżej o czymś świadczy ?

tak, uwazam ze swiadczy. gdyby chciala zrobic Ci na zlosc - wypacykowalaby sie tak, jak lubiles, ale nie mialaby lez w oczach, nie robilaby nic, co mogloby wzbudzac u Ciebie takie emocje, jakie wzbudzila. Pokazalaby siebie od tej strony, jaka Cie "rajcowala" :P ale zachowywalaby sie sukowato, a ona wymiekala :) WALCZCIE JESLI JEST O CO, zycie jest takie krotkie!

Gość gość
No to ja myślę że ona chciałabym wrócić..tylko jak widać ewidentnie chce się tobą jeszcze pobawić byś widział jaka ona cudowna i co straciłeś to z teatrem to ona nie poszła specjalnie bo myślała że będziesz ja prosić żeby szła i niewiadomo co a że poszedłeś bez niej to napewno ją to ruszyło..i dlatego później tak dopytywała i przygadywala że chciałaby pójść na taki spektakl bo myślała że pójdziesz z nią jeszcze raz tam, że znowu ją zaprosisz drugi raz by napewno nie odmówiła. Lało dziewczyna jestem pewna że chce wrócić ale nie chce sie pokazywać że jej na tobie zależy,chciałaby byś zapewne to ty walczył o nią.

Gość aaaaaaa11111
a myślicie ze ten łańcuszek z zawieszką w kształcie serca to tez nie bez powodu ? albo ze jak robiła te babeczki i ciasto to ryczała sama sobie, bo jakoś sentymentalnie jej się zrobiło ?

Gość gość
frajer

dlaczego frajer? bo zalezy mu na kobiecie? zalosny jestes Ty i ten Twoj komentarz!!

no ten lancuszek to NA PEWNO nie bez powodu, chlopie! gdybym chciala odegrac sie na facecie to albo wyrzucilabym przy nim prezenty od niego :P albo w ogole bym to gdzies schowala, zeby nie widziec, w zyciu nie zakladalabym bizuterii od niego na spotkanie z nim! xx WALCZCIE jesli jest o co!

Gość aaaaaaa11111
Odpowiem z drugiej strony tylko jak to najlepiej rozegrać ? bo 2 miesiące nie jesteśmy razem (w zasadzie jutro bedzie 2 miesiące) i w pt są walentynki ... myślałem zeby odezwać się do niej po walentynkach z ponowną propozycją wyjścia do teatru ? Co Ty o tym myślisz ? Dobry pomysł czy widzisz jakieś lepsze rozwiązanie ?

jesli ona chce wrocic (a widze, ze Ty tez tego chcesz) to powaznie radzilabym odezwac sie PRZED walentynkami ;)

a moge spytac ile macie lat? mysle ze to tez ma jednak cos do rzeczy

Gość aaaaaaa11111
21 i 22 lata ... a czemu myślisz, że przed walentynkami ? a nie po ?

bo mysle, ze ona liczy na spedzenie tego dnia wlasnie z Toba! :)

Gość aaaaaaa11111
a wiesz jak ja do tego podchodze ? ze moge się odezwać przed walentynkami spędzę z nią je i po walentynkach się wszystko zakończy, bo moze tylko ona na to liczy zeby w ten dzien nie siedzieć razem, z kolei jak odezwę się po walentynkach to bede miał czarno na białym ze ona myśli coś poważniej o powrocie a nie tylko samym spędzeniu walentynek we dwójkę ? Co o tym myślisz ?

czekaj zaraz Ci odpisze!! :)

Gość aaaaaaa11111
ok, poczekam ;)

juz jestem :) no niby masz racje, ale mysle, ze jesli ona chce spedzic z Toba walentynki to i czas po nich. natomiast jesli oczekuje tych walentynek z Toba, a Ty nie dasz znaku... moze byc jej przykro i zrobi sie nowy dystans miedzy Wami. ale nie mnie oceniac - nie jestem w Waszej sytuacji i nie wiem, co sie miedzy wami wydarzylo. x moze sprobuj sie dowiedziec czy ona ma jakies plany na ten piatek? ;) nie wiem wspolni znajomi albo BEZPOSREDNIO ja o to zapytaj. x to Ty jestes o rok starszy? tak jak u nas... co ja pisze, jakich nas :o