Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybieanie zębów

Polecane posty

Gość gość

czy ktos moze polecic jakis dobry preprat do wybielania zębów?

Gość gość
Jesli chcesz je tylko troche wybielic to polecam mycie zebow soda oczyszczona, ale nie dluzej niz tydzien a pozniej przerwa. Jak bardzo to biala perla.

Gość gość
kup w aptece zestaw dow ybielannia, samemu sie robi nakladki z wkladow sylikonowych ja uzywam ,biala perla, dziala

Gość gość
czytałam, że soda raczej nie dziala. zastanawialam sie raczej nad Whitetime Dental Expert lub jakimis innymi - droższymi preparatami, ktore beda skuteczniejesze. jakos nie jestem za białą perła poniewaz uzywala ja kiedys moja siostra. moze i jest skuteczna ale oczekuje cos co wybieli zeby perfekcyjnie

Dokładnie.Specjalista to podstawa. Wybielanie domowymi sposobami uszkadza jedynie szkliwo.Soda oczyszczona czy sól działa na zęby jak papier ścierny na drewno...wyciera szkliwo, które jest bardzo ważne.

Tylko i wyłącznie w salonie kosmetyki dentystycznej ! Samemu można sobie tylko krzywdę zrobić. Każdy ma inny układ kostny a preparaty są takie same! Skład czynnika wybielającego musi być dobrany INDYWIDUALNIE

Gość gość
Ja kupiłam specjalną pastę usuwającą przebarwienia, faktycznie wybieliło tak o 1,5 odcienia, ale teraz chcę kupić paski wybielające CREST 3D white, koleżanki używały i bardzo sobie chwalą, używa się ich 2 tygodnie (ewentualnie można skrócić do tygodnia), koszt na allegro to ok 120zł za 2 tygodniowy zapas pasków :)

Gość gość
nie korzystajcie z whitetime! to oszuści, płacisz z góry a nie wysyłają towaru, na dodatek są skutki uboczne korzystania

Gość gość
no ja używam blanxa, ładnie usuwa osad. Do tego raz-dwa razy w roku robię skaling i piaskowanie w Bamedzie w Łodzi i mam efekty super, a dodam, że piję kawe i palę