Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wady i zalety halki slubnej na kole

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chce miec suknie slubna na kole znaczy na 4-rech kolal żeby suknia miala piekny kształt literki A suknia ktora będę miec szyta z internetu mi sie strasznie spodobala a moja krawcowa powiedziala ze ta suknia jest typowo na halce z kola i bedzie mi szyć halke na 4-rech kolach i bedzie szyta na krynolinach plastikowych bo one sa leciutkie i wlasnie w tej sprawie chce sie was poradzic byłe panny mlode czy taka halka jaka chce miec na tych 4-rech kolach i krynolinach plastikowych jest wygodna czy nie bedzie mi sie unosic przy jakim kolwiek siadaniu!!?? i czy jest wygodna w tancu i chodzeniu?

Gość gość
Do sukni w literke A wystarczy jedno dolne koło.Mi też w salonie pani podala halke na 4 kolach i była porazka przy siadaniu:( uwierz ze musisz w tym dniu postawić bardziej na wygode:)

Gość gość
dokładnie, do sukni w tym kształcie wystarczy jedno koło i dobry materiał, z którego będzie suknia, w życiu nie zdecydowałabym się na 4

Gość malutka zakochana panienka
suknia na 4 kołach to nic innego jak choinka. Zbiega się od największego do najmniejszego u góry. I to na pewno nie jest kształt litery A, wszystkie które mierzyłam w tym fasonie mają jedno koło i wyglądało to ślicznie, czasem można nawet zrezygnować z koła na rzecz dużej ilości halek podszytych pod suknie, wtedy w tańcu jest bardziej zwiewna, ale jednak lepiej układa się na kole. Suknia na czterech kołach wygląda mniej więcej tak : http://polki.pl/we-dwoje/sprzedam;suknie;slubna;demetrios;b154;plus;gratisy;okazja,ogloszenie,102612.html typowa choinka

Gość gość
halka na 4 kołach jest niewygodna do siedzenia,to tańczenia i stania dobra ale z klękaniem w kościele będziesz miała problem

Gość gość
Suknia ślubna na kole, ale tandeta! :D wieś się bawi :D

Gość gość
Dokładnie tak, jak piszą dziewczyny wyżej - suknia w literę A ma w halce jedno, góra dwa koła, bo nie ma potrzeby aby miała więcej. 3 czy 4 są już w sukniach typu princess, bardzo rozłożystych. Jak w sukni w literę A będziesz miała 4 koła to będzie to sztucznie i sztywnie wyglądać i będzie niewygodne przy siadaniu. Jak chcesz mieć koło to lepiej 1. A jak bez to halkę ze sztywnego tiulu.