Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy majace krecone włosy jakie fryzury nosicie?

Polecane posty

Gość gość

wiem ,ze to nie ten dzial ,ale szukam krótkiej lub sredniej fryzury która nadaje się na kręcone włosy .Teraz mam włosy długie i najczęściej spinam je w kucyk bo dzieci ciagna i w sumie tak najwygodniej ,ale mam już serdecznie dość -dziewczyny doradzcie cos prostego w ułożeniu i fajnego

Gość gość
prostuję. po ciąży zrobię keratynowe prostowanie żeby mieć spokój

Mam długie kręcone i nie wyobrażam sobie co mogłabym ztobić z włosami krótszymi niż do połowy pleców :o teraz przeważnie zaplatam, podpinam, ratuję sie opaskami i jakoś to jest :p albo prostuję u fryzjera i wtedy przez 6 tygodni mam normalne, proste włosy :)

Gość gość
u mnie prostowanie wystarcza maks na 2-3 dni później wiadomo mycie i znow loki nudzi mnie strasznie ta fryzura i wiadomo ze ten warkocz to taki mało elegancki

Gość gość
no widzisz 2-3 dni, a ja prostuję codziennie. zresztą nawet jak nie myją włosów dwa dni to na drugi dzień i tak nadają się do poprawki :/

Gość gość
Wieśniary ze zniszczonymi włosami, jak nie urodziłyście się piękne i prostowłose, to się z tym pogódźcie i chodźcie z tymi szopami. Bo na ładne kręcone włosy was nie stać, musicie się przecież opiekować swoimi prosiakami-bachorami :D Kreatynowe prostowanie, potem będziesz chodziła jak buszmen :D Używanie prostownicy, na cholerę ci ona, jak po 5 minutach wyglądasz jak g***o? :D

Gość gość
Nie chcę keratynowego prostowania - nie chcę być taka nijaka z prostymi włosami - całe życie zazdroszczą mi kręconych włosów. co ja się komplementów nasłuchałam... Tylko teraz muszę znaleźć sposób na ich wiązanie... :)

Gość gość
Zawijam na czubku głowy i spokój

Gość gość
więc skoro lubisz swoje kręcone włosy to nic Ci nie doradzę :P bo ja moich nie lubię, chociaż może gdyby były dłuższe to inaczej by wyglądały..

Gość gość
Jest tyle fajnych fryzur dla kreconych wlosów,co sie tak na tego kucyka usralyscie. Te co maja proste specjalnie sobie kreca. Ja mam krecone podobnie jak pani na zdjeciu tylko nie mam takiej szopy. Lubie swoje wlosy i wszyscy mi ich zazdroszcza

Gość gość
mam krecone wlosy do siegajace do lopatek bez grzywki z przedzialkiem na bok zeby ladnie loki wygladaly uzywam specjalnego preparatu do wlosow kreconych nigdy ich nie prostowalam

Gość gość
ja mam ścięte na boba ale prostuję bo moje kręcone włosy są beznadziejne - trudno do prostowania a jak zostawię naturalne to wyglądają, jakbym się ze 3 dni nie czesała po wstaniu z łóżka :/ Wszystko zależy jaki masz skręt włosa - sprężynki, fale itp. Najlepiej idź do dobrego fryzjera, który Ci doradzi i dobrze obetnie - dobre cięcie i fryzura prawie sama się układa.

Gość gość
ciesz się ze masz kręcone ,a co maja powiedzieć panie które maja proste i do tego rzadki włosy.....to jest dopiero koszmar jak widać skore glowy ,a włos kręcony jest puszysty

Gość gość
Ja mam krecone wlosy takie fale. Fryzure mam na boba i fajnie to wyglada. Tylko bob taki dluzszy .

Gość gość
A co do fryzur to jest ich duzo do wyboru. Czasem podepne grzywke do gory, albo wlosy na bok i ozdobna spinaka, zaczesze i opaska jakas fajna. Podepne kosmyki z przodu delikatnie by twarz byla odslonieta, raz na rok wyprostuje. Ogolnie kazda fryzura wyglada ok.