Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa9

Widzieliście twarz Małgorzaty Sochy

Polecane posty

Gość gość
podobna do Maryli Rodowicz

Gość gość
O ku Zwą spojrzałam w link Raczej wyglada na to ze ma ostrzykniete usta plus kilka kilogramów na plusie które maskuje ciemnym makijażem

Gość gość
Patrzę i niedowierzam Dziewczyny jak chcecie zachować urodę unikajcie gabinetów medycyny estetycznej W tym roku kończę 39 ale daleko mi do wyglądu sochy

Gość teraz wygląda jak CHOMIK
chomiczek socha :D dobrze jej tak za żenujący tekst o zakupach w dyskoncie. wielka BOGACZKA się znalazła haha jak widać pieniędzy trzeba używać z głową :D bo potem można zostać z twarzą jak chomik i siłować się z usmiechem :D

Gość gość
wygląda naprawde źle! nie mam nic do niej, ale widać na 100% że majstrowała przy twarzy, ustach i efekt jest opłakany! Wygląda naprawde sztucznie, napuchnięta, wygląda starzej i grubiej.... Masakra!

Gość gość
ciekawe jak wygląda rano bez makijażu

Gość gość
wary obciagary powiekszyla co znieksztalcilo jej twarz i jakas taka cala nadmuchana na tej buzi a moze w ciazy ?

Gość gość
To nie są dodatkowe kg jak już ktoś wcześniej napisał bo rzuca się w oczy to jak ona wielką siłę wkłada w uśmiechnięcie się tak jak by wielki trud wkładała w uśmiech , jest to przykre i żenujące że na siłę chciała się odmłodzić widocznie miała jakieś kompleksy że poszła w stronę botoksu itp

Gość gość
po ciele widać że schudła już po porodzie a na twarzy nie jest gruba ale raczej taka nienaturalnie napuchnięta

Gość gość
ale ona na prawdę dobrze wyglądała, całkiem ładna a po chu/j robi z siebie na siłe coś, wydaja grubą kasę, masakryczną i chyba dla własnego zaspokojenia psychicznego i mentalnego wiadomo że wygląda gorzej ale sie cieszy że wydała kase co świdczy że jest lepiej o niebo lepiej wyglądaja zwykłe 34 latki w dzinsach i sweterku w swoich mieszkaniach w bloku niz ona

Gość gość
Te zabiegi oszpeciły ją. Słyszałam gdzieś, że zaraz po zabiegu wygląda się gorzej, a po jakimś czasie lepiej... oby tak było w przypadku Małgosi....

Gość gość
Żal.........

Gość aśkapelaśka
Mam 39 lat. Korzystałam z wypełniacza i botoksu. I efekt jest super,ale trzeba lekarza z głową ! Mój powiedział-zawsze lepiej mniej niż więcej! Mogę się uśmiechać szeroko,i mimo wstrzykniętego botoksu to jest uśmiech a nie grymas! Wypełniacze zlikwidowały mi bruzdy a nie zrobiły ze mnie świnki peegy.Jezu Gośka kto Ci to zrobił???? Jaki lekarz tak spartolił robotę??

Gość gość
Z jej kasą była pewnie u renomowanego plastyka...

Gość aśkapelaśka
Przykro patrzeć. Bo była ładną kobietą. Teraz wygląda jak połączenie świnki z chomikiem i żabą szerokoustną. Przepraszam ale tak to wygląda :-(

Gość gość
Fakt. Coś z jej twarzą nie teges. Ja tak wyglądam dzień po dobrej, całonocnej imprezie :). Ale ona chyba nie jest na tych zdjęciach na kacu???

Gość gość
Te wszystkie artystki od siedmiu boleści to są nadmuchane puste lale.Tragedia jak się patrzy na te kukły.Mam 42 lata, wyglądam dużo młodziej i mam ładną twarz bez botoksu.Nawet bym się bała żeby ktoś mnie faszerował jakąś chemią:D

Gość Fanklub Mariusza Trynkiewicza
Wrzuć fotę do oceny.:classic_cool:

Gość gość
Nie myślałam, że Małgosia zdecyduje się na ingerencję plastyka. Za wcześnie...

Gość gość
gość11.02.14 okropne foto, dowaliła sobie wary jak siwiec , no i morda ostrzyknięta już też jest, niestety efekt jest zły

Gość gość
oszpeciła się.

Gość widać wyraźnie
że teraz ma proste kreski - fałdy nosowo wargowe . u normalnego człowieka są to łuki - i u sochy też na wcześniejszych zdjęciach widać łuki a teraz proste krechy hehe no super - nowa wersja człowieczeństwa :D każdy widzi że coś jest nie halo i to nienaturalne

Gość gość
Po co?!

Gość gość
O matko, nie sądziłam, że jest aż tak źle... Aż smutno się robi, jak się na to patrzy... Rzeczywiście wygląda jak chomik ;[

Gość gość
brr

Gość gość
postarzyla sie bardzo,podobne polichy ma Aldona Orman