Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiaaaaaaaaaaa

Kobiecy wytrysk i zbyt duża wilgotność

Polecane posty

Gość Katiaaaaaaaaaaa

Witajcie kochane, mam do Was pytanie ponieważ jestem kobietą, która posiada kobiecy wytrysk. Miałam paru partnerów, ale tylko z jednym potrafiłam do czegoś takiego dojść. Sama również potrafię się do tego doprowadzić, ale dziwi mnie że tylko jeden partner umiał to ze mną wyczynić. Pozostali partnerzy robią to samo- naprawdę, i za każdym razem niewiele mi brakowało... jednak nic nie wyszło. Skąd taka przypadłość? Miałyście coś podobnego? DRUGIE MOJE PYTANIE; CZY KTÓRAŚ Z WAS JEST RÓWNIEŻ ZBYT... MOKRA PODCZAS STOSUNKU? Wkurzające to.

Gość xchudzina
Ja to bym tam chciała być mokra...

Gość gość
ja jestem mokra i to obficie. potrafie trysnac nawet 3 razy w szczegolbosci gdy draznie lechtaczke lub czuje jezyczek na niej. wowczas mam odlot na maxa. jest cudownie. ale posciel do wymiany. a jak u ciebie?

Gość gość
a ja to bym chciał mieć dziewczynę która miewa takie wytryski :)

Gość gość
Ja też mam taką przypadłość- że jestem za mokra...

Gość gość
U mnie było podobnie jak u kol. z pierwszego wpisu. Miałam kilku partnerów, ale tylko jeden doprowadził mnie do stanu gdzie nie wiedziałam co się dzieje. Orgazm był tak potężny, ze polała się ze mnie ciepła ciecz po udach, myślałam, że usikałam. Byłam przerażona i skłonna iśc do lekarza urologa. Pewnie by mnie wysmiał. Zagłębiłam sie w ten temat i teraz jestem dumna, ze mam taki wytrysk :)

Gość gośc9
to bardzo dobre, ze niektore z nas potrafią być mokre - z pewnoscią to nie przeszkadza a tylko pomaga

Gość gość
Dla mnie jak słyszę takie intensywne chlupanie bardziej czuję się potrzebny na tą chwilę bo i podniecona jest mocniej. Podoba mi się taka mokrość :)

Gość gośc9
to tylko swiadczy o naszej silnej witalnosci i przemocnym libido

Gość gość
Właśnie tak > Opada mi moja pałeczka gdy czuję suchość,a dzisiejsze kremy ? są ale to nie to co porządny wyciek z tych miejsc :)

Gość azulejo
tez mam wytryski ale nie zawsze, zwykle gdy mam dni plodne. i to tylko sama z soba. raz facet mnie do tego doprowadzil reka ale sama to tylko lechtaczka sie bawie.

Gość azulejo
tez mam wytryski ale nie zawsze, zwykle gdy mam dni plodne. i to tylko sama z soba. raz facet mnie do tego doprowadzil reka ale sama to tylko lechtaczka sie bawie. tak...

Gość gość
Tylko raz facet mnie ..... ??? Coś Ty kobieto za jedna ? A masz taką mokrą :) Daj popróbować innemu na pewno zrobi inaczej :)

Gość gośc9
samej chyba nam to wychodzi lepiej

Gość gość
9-iona to masz pociąg na kobiety ? Dlaczego samej to lepiej wychodzi, choć też sam jak sobie zwalę to choć porządnie i z pewną siłą :)

Gość gośc9
tak, temat jest o kobiecej wilgotnosci