Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo Jazdy

Polecane posty

Gość gość

Hej. w poniedziałek mam test praktyczny z prawa jazdy na kat B. Bardzo sie denerwuje bo słyszałam ze bardzo ciezko jest zdać ? Doradzcie jak sie przygotowac do tego egzaminu. :)

Gość gość
wyśpij się:)

Gość gość
debili to tu nie brak

Gość Pum_o
Sa różni ludzie:) ale to szczegół. ;)

Gość gość
ja ci powiem tak ze nic sie nie musisz uczyc bo to ci do ncizego nie potrzebne musisz po rpostu dac w lape raz a porządnie bo inaczej nic z tego nie wyjdzie zgadza sie trudno jest zdac bedziesz zdawac tyle razy bedziesz placila po 10 razy nic z tego nie wyjdzie idziesz dajesz w lape raz i masz po sprawia prawko za 1 razem dostaniesz teraz wszyscy tak robią nie widzisz jak jeżdzą ?

Gość gość
nie słuchaj tych głupot owszem ciężko zdać, ale jak umiesz jeździć, i nie zje Cie stres to zdasz, ja zdałam w tamtym roku za 4 razem, jak przestałam się stresować

Gość Pum_o
Reczej sie nie denerwuje. Tylko jak trafie na złośliwego instruktora to raczej nic z tego nie wyjdzie:) 10 razy napewno nie bede zdawac. Bo nawet moj fundusz na tyle mi nie pozwoli. Góra 3 razy jak nie to nie trudno. A w łape nie bede dawac bo nie ma co ich uczyc łatwych pieniedzy.

Gość gość
Egzamin to loteria ja zadałam za 6. Powodzenia Ci życzę:) Wyśpij się, najedz i do dzieła. O której zdajeszi w jakim mieście. U mnie za każdym podejściem było ponad 1h opóźnienia i to siedzenie i czekanie wkurza strasznie.

Gość gość
ja ci radze nie jesć bo możesz popuścić kleksa

Gość Pum_o
Dziękuje. :) Oby sie udało:) Word Dąbrowa Górnicza koleżanka zdała za 1 razem ale ona w Częstochowie zdawała:) Boże frajerów tu nie brak. Takie komentarze prosze zatrzymać dla siebie.