Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalinka19888

czy podobaja wam sie te meble do sypialni ?

Polecane posty

Gość natalinka19888

Myslalam o lozku pikowanym bialym i jakies dodatki, ale te meble strasznie mi sie spodobaly. Może nie tak bardzo aranzacje bo bym zupelnie inaczej sypialnie zaaranzowala z tymi meblami. Podobaja wam sie?? Jaka kolorystyka scian podlog ? Planuje remont sypialni :) http://www.agatameble.pl/produkty/aranzacja/linate-1 Pomozecie?

Gość natalinka19888
nikt sie nie wypowie? ? :(

Gość gość
Bardzo ladne te meble, ale obejrzyj je jeszcze na zywo.Podloge musisz dopasowac do koloru tych elementow.drewnianych na meblach, bardzo spokojna w wyborze wzorow. Do takiej aranzacji beda pasowaly kolory ziemi I starego zlota.

Gość gość
swietne

Gość natalinka19888
Dziekuje za odpowiedz! Wlasnie myslalam o jakims kolorze zlota dodatkach. A co myslisz o takiej tapecie? Tam gdzie by stalo lozko na tym odcinku taka tapeta chodzi tylko o samą tapete. http://w261.wrzuta.pl/obraz/4WRziQRaqcP/fgfgf

Gość gość
przepraszam cie ale paskudne

Gość gość
czemu biale meble, zzolkna ci

Gość gość
nie podobają ale to tobie maja sie podobac a nie nam

Gość natalinka19888
ja wiem ze mi maja sie podobać , ale chcialam zobaczyc co inni mysla takich meblach :)

Gość gość
sciany kolorystyka fajne ale same meble...

Gość natalinka19888
jeszcze nie podjelam decyzji dotyczacych tych mebli. Moze jakas inna aranzacje byscie zaproponowali ktora wam sie podoba? :)

Gość gość
ładne ale za dużo bieli

Gość gość
twoj wybor ale niepraktyczne, a nie ma koloru cieplejszego tych mebli

Gość gość
bylam niedawno z mezem w agata meble i byl bardzo duzy wybor, pztrylam na meble do salonu, dwie aranzacje byly piekne meble z prawdziwego drewna, moze jakbys wybralam w troche odcieniu cieplejszym, bylabys chyba bardziej zadowlona w przyszlosci, sciany pieknie sobie dobralas, takie zaslonki i wszystko fajne ale czemu takie biale kipowane, wiesz kojazry mi sie to troche z tapicerka w pociagach starych

Gość gość
bzrdzo ladne, zacheciłam sie tez

Gość gość
Tapeta we wzorki nie będzie pasować! Musi być koniecznie jednolita! Mi się meble nie podobają. Tak się to wszystko świeci, plastik. Wygląda jak lodówka :O

Gość gość
cos mi tu nie pasuje, lukne na aranzacji na agate teraz

Gość gość
Oj wszyscy Drodzy Panstwo chcecie miec takie same mieszkania :) Lub kiczowaty przesyt formy nad trescia.Autorka wybrala ladne meble I przy odrobinie smaku moze stworzyc piekne wnetrze. Tapeta pasuje, ale sprawdzi sie tylko na malym odcinku sciany, polecalabym podobna ale zamiast tych mocno blyszczacych elementow cos bardziej satynowe zdobienia, nadal polyskliwe ale nie tak foliowe w wykonczeniu. Bialy pikowany zaglowek niestety to bedzie za duzo, polecam bialy, duzy ale bez pikowania.

Gość gość
Ale drożyzna.

Gość gość
A do tego dodalabym material lekko polyskliwy w kolorze laczacym stonowana zgnila zielen ze starym zlotem.

Gość gość
Autorko poogladaj w internecie stylizacje w stylu artdeco, to oczywiscie nie sa meble artdeco ale mysle ze moze Ci to podrzucic wiele ciekawych pomyslow.

Gość natalinka19888
Ojejku dziekuje za tak liczne odpowiedzi! Macie racje moze za bardzo bialo bedzie! Moze poszukam cos innego ale w takie formie jak tutaj bo ta prostota do mnie przemawia :)

Gość gość
poszukaj cos milego i przytulnego zeby twoj mezczyzna tez dobrze sie czul w tym wszystkim, i za duzo naciapane bylo, klasyka jest najlepsza, bezpieczna

Gość gość
zobacz kochana wyslalam ci aranzacje a ja jestem wybredna dosc, sa takie jak tobie sie podobaja ale w cieplejszych kolorach

Gość gość
tam jest takie jak twoje lozko tylko w bezowym kolorze, na scianie jest drzewo za wezglowiem

Gość gość
fajne sypialnie

Gość gość
Pikowane meble są świetne – pięknie wyglądają praktycznie w każdym wnętrzu. Możesz sobie zamówić też poszewki i poduszki w http://pikowanietkaninartwit.pl/ - będą do kompletu.

Gość gość
piękne meble do sypialni zarówno nowoczesne jak i klasyczne maja w firmie http://www.meble-varsovia.pl/ Kupiliśmy u nich łoże sypialniane z materacem. Teraz nasza sypialnia przyciąga nas jak magnes. Łoże jest tak wygodne, że ciężko nam go rano opuszczać. Weekendami lubimy sobie leniuchować w łóżku. Idealne łoże u nich kupiliśmy.