Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pse u do nim

facebookowe leczenie kompleksów

Polecane posty

Gość pse u do nim

hahahaha nie mogę! :D roz******lają mnie moje niestety "znajome" ktore są grubymi świniami ciagle się obżerającymi a na fejsbuczku ciagle jakies demoty typu: Piękno nie jest zależne od rozmiaru i tego typu g***o. nie rozumiem komu ona to pokazuje? no bo chyba gdyby sama miała tego świadomość to po co mówić o tym innym. wzajemne podtrzymywanie się na duchu że jest ok. jesteśmy spasionymi nieszczesliwymi swiniami ale to nic bo zaraz ukaże się kolejny kretynski demot i wszystkie beda sobie wstawiać. mam ochotę napisać tym znajomym to co wam ale... że z nimi pracuje to k***a muszę zachować pozory normalnosci!!!!!!

Gość gość
a co cie tak strasznie boli że one sa grube ? przezywasz jakby ci matke zabiły, produkujesz jad i za wszelką cene chcesz udowodnić że sa okropne jak sa szczęśliwe to niech mają, o co ci chodzi ?

Gość pse u do nim
wrzucają takie demoty że mimo swojej obrzydliwej sylwetki są super. może i są ale na pewno nie wizualnie :) i na ch*j takie rzeczy... same w to nie wierza to jest najlepsze. tyko chca chyba zeby inni uwierzyli :) jeśli jest tu jakaś tego typu kretynka to zapraszam do dyskusji :classic_cool:

Gość gość
jedyną kretynką jaką tu widzę jesteś ty

Gość gość
zatrujesz sobie zycie przejmując się tym, wrzuć na luz bo ci żyłka pęknie i stracisz wzrok na jedno oko

Gość pse u do nim
nie rozumiesz że one nie są szczesliwe? :D szczęśliwe to są na facebooku wlasnie :)

Gość pse u do nim
rozumiem że jesteście tą samą głupią masą :D wszyyyyscy jak jeden mąż będą teraz bronić grubasek :( oh ah

Gość franciszek papiez
musisz byc bardzo nieszczesliwa dziecko !

Gość gość
tak jeśteśmy grubasami które mają 150 kg , wygladamy jak sumo, lepiej sie poczułas, dowartościowałas się ? a teraz weż coś na obniżenie gorączki i idź spać

Gość franciszek papiez
musisz byc bardzo nieszczesliwa dziecko !

Gość gość
nie wazne o czym sa demoty samo ich wrzucanie na facebooka swiadczy o debilizmie tak samo jak pseufofilozoficzne statusy, truizmy, wyswiechtane cytaty i zdjecia slodkich kociatek