Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa grubaska

Nikt mnie nie chce bzykać...

Polecane posty

Gość nieszczęśliwa grubaska

Ja wiem dlaczego. Bo jestem gruba i brzydka ale co ja na to poradze. Nie jestem gruba z wyboru tzn z obżarstwa tylko taką mam chorobę. A że nie najpiękniejsza? Też nie moja wina. Robię co mogę- maluję sie, staram sie mieć modną fryzure adekwatnie do mojej urody, ubierac tez staram się jak najlepiej ale to nic nie pomaga. A mnie tak bardzo chce się bzykać. Mam już dośc samog****u. Co robić...?:-(

Gość gość
ile masz kilo nadwagi i gdzie masz najwięcej tłuszczu?

Gość prawictwo pospolite128
schudnąc.. W Auchwitz nie było ludzi grubych wiec nie do końca wierze , ze nie można zrzucić kg

Gość gość
ja cie przelece jak chcesz ale ja na gorze

Gość gość
Ja tam bym pobzykał gruba, może ciasna albo fajnie by jeczała. Jedna miałem i było słabo chuda była to wypadałoby spróbować z przeciwieństwem

Gość gość
co robi?.. no wlasnie to co robisz :) poszukaj kogos na kafe lub w innym miejscu na necie, na bank jakis zdesperowany prawiczek cie chetnie wy*ru*cha

Schudnij tyle ile możesz . Kobieta 66 kg jest dużo atrakcyjniejsza niz 78 kg .. Zatem każdy kilogram jest ważny

Gość gość
"W Auchwitz nie było ludzi grubych wiec nie do końca wierze , ze nie można zrzucić kg" bo grubi jako pierwsi umierali..

ile wazysz?

Gość nieszczesliwa grubaska
Wszedzie mam za duzo. Ja naprawde nie jem duzo. 3 hamburgery na sniadanie do tego 2x frytki XX, pól litra pepsi, a obiad to juz w ogóle skromniutki. Kurkę grilowaną + zapiekane ziemniaczki, czasem dojem po kims z rodzenstwa, bo nie lubie jak sie jedzenie marnuje, a kolację to sobie w ogole daruje bo nie jem po 18-tej. Za to jak mija 19-ta to co innego. Zjem mała przekąskę w postaci małej pizzerinki z blachy na placki. Słodycze sporadycznie. Jak zjem 2 tabliczki czekolady i 2 paczki chipsów dziennie to wszytko. No i sami widzicie ze jem jak trusia. W brzuchu mi ciągle burczy wiec czemu jestem gruba? Mnie to sie wydaje ze jedynie problem moze byc w tym ze zjadam po rodzenstwie i to jest moze wlasnie o tyle za duzo. Chyba musze z tego zrezygnowac. Może wtedy będę wyglądac jak Victoria Beckham.