Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa20wawa

co mam zrobic pomocy

Polecane posty

Gość smutnaaaa20wawa

Hej dziewczyny w styczniu @ mialam od 6 do 11 17 stycznia kochal sie z chlopakiem zrobilam juz 4 testy jeden 13 dni po stosunku nastepny 15 po stosunku trzeci test po 20 dniach i czwarty dzis kolo godziny 19 i negatywne okres powinnam miec niby 8 dni temu ale @ nie mamm martwie sie tym wszystkim bo przieciez juz 4 testy i nic boja sie ze moge byc w ciazy moze mi ktos pomoc bo zaraz zwariuje

Gość gość
idz do ginekologa a nie tam boje sie , tu nikt ci nie pomoże

Gość smutnaaaa20wawa
Ale powiedz mi czy mozliwe jest zeby 4 testy wyszly zle

Gość 1984ona
bardzo malo prawdopodobne, zeby 4 testy wyszly zle

Gość smutnaaaa20wawa
No wlasnie mojej kolezance tez @ sie spoznia tak samo ja mi ale ona die nie kochala bie wim co mam zrobic po takim czasie napewno by cos wyszlo jsk myslisz

Gość gość
mi test wyszedł ze jestem w ciazy dopiero w 13 tygodniu czyli 15 tygodni od stosunku nie wiem czemu, moja guinekolog na to mowila ze nie ma zaufania do testów

Gość 1984ona
Testy moga pokazywac bledny wynik tylko w przypadku osob, u ktorych wystepuja zaburzenia hormonalne, jezeli z hormonami jest wszystko w porzadku a test pokazuje ze nie jestes w ciazy, to znaczy ze nie jestes w ciazy

Gość smutnaaaa20wawa
No nie mialam z hormonami problemow przewaznie okres mialam regularnie moze raz mi sie spory czas opoznil ale pracowalam wtedy malo co jadlam i w ogole boje sie bo nie mam tego okresu juz tydzien a przeciez moim zdaniem po takkm czasie powinno byc wiadome vzy w ciazy jedtem czy nie dodac ze chlipak z ktorym bylam rozstalam sie z nim a on mi mowi ze byl ostrozny ze napewbo w ciazy nie jestem wiecnie wiem juz sama co mam zrobic w tej sytuacji nie mam tak ze jestem zmeczona albo mam inne objawy jak w ciazy wiem ze kazdy organizm jest inny i inne kazdy ma objawy

Gość gość
zrob badanie z krwi sa pewniejsze , testy z moczu na poczatku nie sa wiarygodne