Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciezki wybor wozka spacerowego

Polecane posty

Gość gość

witam ktory waszym zadaniem bedzie najlepszy?cenowo sa podobnie plus minus 200zł.niestety nie moge zamiescic linkow;/ 1.Easy Go Milo kolor ocean 2.Bertoni Sporty tez blekitny 3.Safety 1 st slim niebieski 4.koochi flip 5.baby start stripe black&white nie moge sie zdecydowac moze ktos mi doradzi??

Gość gość
up

Gość gość
Jak ja miałabym wybrać dla swojego to wzięłabym Mamas&Papas Trip, kolor Stone (biało szaro żółte zygzaki). Albo Peg-Perego Pliko Mini, kolor Iron (jednolity czarny/ciemny granat, nie widać dokładnie w necie). Czytałam recenzje i co do jakości obu nie ma zarzutów.

Gość gość
Natomiast z twojej listy nic mi się specjalnie nie podoba. Koochi chyba będzie najbardziej "pewny" jeśli chodzi o jakość, bo to jest produkt Cosatto (tyle że robiony dla sieci marketów Argos). Ale jak dla mnie za bardzo u*ebana tapicerka.

Gość gość
no wlasnie mi sie ta tapicerka podoba w koochi.wiem ze to cosatto.uzywanego nie chce bo niestety mialam niemila sytuacje.tydz temu kupilam wozek na tablicy i niestety okazal sie zepsuty a o zwrocie pieniedzy moge zapomniec;/

Gość gość
Spoko, to bierz Koochi. Na drugim miejscu widzę Safety 1st, bo marka nie najgorsza. Bertoni to klasyczny chińczyk.

u mnie sprawdzil sie wozek Quinny Speedi ze starszym synkiem, teraz zakupilismy mu spacerowke parasolke tez tej firmy model Yezz, bardzo lekka skretna i stabilan...

Gość gość
Espiro nie polecam szajs na kolkach:o

Gość gość
Quinny Yezz to tragedia na kółkach. Tak się składa, że próbowałam tego w sklepie na specjalnie przygotowanej kostce brukowej, kocich łbach, drewnianym pomoście i czymś tam jeszcze (sklep ToysRUs i Prenatal) i to jeździ tylko po sklepowej wykładzinie, bo na wszystkich innych powierzchniach lipa! Koła za małe i się blokują nawet w pustym wózku. Pani nade mną chyba nie wie o czym pisze, albo jeździła tym tylko po galeriach handlowych i marketach, bo po ulicy to nie pojedzie, a już szczególnie po polskiej ulicy.

Gość gość
Nie wspomnę już nawet o tych wystających bolcach po bokach, którymi biegające koło wózka dziecko może wykłóć sobie niechcący oko jak się wywali i na nie wpadnie.

wózki quinny są dobre, wypowiadam się po modelu zapp i modelu speedi, bardzo lekkie do prowadzenia a przy tym stabilne, tymi jeździłam, bo siostry mają

Gość gość
Ja serdecznie polecam wózeczek Mori z euro cart

Gość gość
Ja mam Milo i jestem zadowolona. Jest dość wytrzymały jak na tego typu wózek :)