Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie wyjdę na idiotę

Polecane posty

Gość gość

Pewną dziewczynę poznałem w necie, spotkaliśmy się kilka dni temu i bardzo mi się spodobała. Jestem facetem i nie potrafię w chwili obecnej odczytać tego czy Jej również się spodobałem, ale planuję w Walentynki wysłać Jej bukiet róż, napisać kilka słów i podpisać się inicjałem imienia. Czy myślicie, że to może zaszkodzić czy raczej pomóc?

Gość gość
pomóc

Gość gość
hahahahahahhahahahaahahahahahahhahahaha no to gratuluje pomysłu xddd

Gość gość
A nie możesz jej zaprosić na randkę? W końcu randki są typowe dla walentynek, a jeśli odmówi, to wiadomo że się jej nie podobasz. No chyba, że ma już inne plany i będzie zajęta.

Gość pomaranczlala
Zależy od dziewczyny, ale jest spore ryzyko. Lepiej coś bardziej symbolicznego, żeby jej było miło, ale żeby nie było z grubej rury. Nawet jedna róża to za dużo. Lepiej jakąś małą czekoladkę czy coś w ten deseń.

Gość gość
Przecież już się spotkali, to nic nie stoi na przeszkodzie drugiej randki (nic, oprócz jej woli).

Gość gość
pomóc jeśli też cię polubiła :)

Gość giillliii
Walentynki to święto zakochanych. Zakochałeś się w niej?

Gość gość
kwiaty sa swietne na kazda okazje... na pewno sie ucieszy :) nie zrobisz z siebie idioty na pewno,nawet jak jej nie zalezy to i tak sie ucieszy :) gorzej gdybys nic nie zrobil

Gość gość
trudno powiedzieć czy zakochałem, na pewno jestem jednak w stanie, w którym dawno się nie znajdowałem... dwie noce mi się śniła, poza tym po przebudzeniu się ciągle o Niej myślę... zależy mi na Niej to pewne

Gość gość
pomoże:)

Gość giillliii
Jeśli ci na niej zależy to rób wszystko aby ja zdobyć. kobiety lubią być zdobywane, a wy mężczyźni powinni zdobywać. Wam więcej przeciez wypada. Nie przesadzaj z ilością róż. Wydaje mi się ze powinno tylko pomóc :)

Gość gość
kwiatki to taki uniwersalny prezent że na pewno nie zaszkodzi. I bez przesady, wystarczy 1-3 i raczej kolor różowy. Te Walentynki nie są jeszcze Wasze, ale dziewczynie będzie miło.

Gość gość
Moja koleżanka ma duże powodzenie i często jest zapraszana na randki, jednak często odmawia przez natłok spraw i pracy. Ale ostatnio dostała przepiękny bukiet kwiatów do pracy, na liściku komplement, podpisany imieniem i nazwiskiem :) Koleżanka była wniebowzięta :) :) nie muszę dodawać jak jej wszystkie zazdrościłyśmy. Wieczorem odezwał się do niej na fb, bo nie mieszkał w jej mieście, podziękowała mu i dała się zaprosić na kawę. To niezwykle miły gest dla kobiety i wyślij jej te kwiaty :)

Gość gość
:)