Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowaaa

podstawienie tabletek po kilku latach stosowania pytanie do tych właśnie osob

Polecane posty

Gość gosciowaaa

Czy po odstawieniu anty poczytajcie się lepiej, libido wam wzrosło Ito? Jeśli tak to po jakim czasie od odstawieniu???

Gość desirre90
Nie biorę tabletek od 5 m-cy. Początkowo czułam się osłabiona, Później poczułam się lepiej, libido wzrosło znacznie w ostatnim czasie, jakieś 2 m-ce temu zaczęły wypadać mi włosy i miałam wysyp krost na twarzy. Z pryszczami sobie poradziłam jakiś m-c temu i od tamtej pory nie mam z nimi problemu. Wypadanie włosów jest bardziej uciążliwe, stosuję różne środki ale nie daje za wygraną. Mam bardo długie cykle i skąpe miesiączki. Cykl trwa u mnie od 40 do 60 dni. W zadaszie przez ostatnie 5 m-cy mialam okres 2 razy.

Gość gość
ja brałam półtorej roku, po odstawieniu dochodziłam pare tygodni do siebie, waga wzrosła na tabletkach i nie dało jej się zbic , okres uregulował ale nie stał się mniej bolesny ani mniej obfity, owszem libido wzrosło dosyć szybko. moja sąsiadka brała ok 6lat i odstawiła jedyną wada jest to teraz że nie może zajść w ciązę..... starają się kupe lat i nic, lekarz twierdzi że to przez te hormony.

Gość gość
Dzieci już mam także nie zależy mi na ciąży ale właśnie żeby libido mi się zwiększyło...