Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja współlokatorka ma gąbkę do mycia dupy w łazience

Polecane posty

Gość gość
Ale,najważniejsze,że się myje,gąbką,ręką,szczotką,Myje się.Pomyśl co by było gdyby wcale d**y nie myła.

Gość gość
Przypomniał mi się temat, jak laska pisała o tym że myje tylek po kupie w umywalce:)))) i to jak jest u swojego faceta w odwiedzinach...:) Co sie wtedy działo w tym temacie.... płakałam ze śmiechu:)))

Gość gość
skoro powiedziala ze myje pupe, to nie musi znaczyc ze myje rowa. moze myc posladki ta gabka, mozliwe ze chce zadbac o gladkosc skory na posladkach, wcale bym sie nie zdziwil.

Gość gość
ja 1 w zyciu skusilam się na gąbkę, która słuzyla mi kilka razy. uzywalam jej do masażu pośladków właśnie. i podejrzewam, że współlokatorka także :O a swoja drogą to jest niehigieniczne, dlatego wolę pilingi.

Gość gość
ja w ogóle nie myję się gąbką,nawet jak użyję nowiuteńkiej to dostaję swędzeń i wysypki wyglądam wtedy jak kontuzjowana truskawka.

Gość aanonima
co ja czytam, ja pier...ę niech mi ktoś odłączy prąd...

Gość gość
Hahahahahhaa 10/10 :-D

Gość gość
Co tam sraki z kafeterii

Gość gość
gość 2014.02.11 tylko najgorsze jest to że ja kiedyś nieświadomie użyłam tej gąbki do zmywania naczyń X X :D:D

Gość gość
:D ale temat, kto takie starocie wykopuje, no ja się pytam który to był?

Gość gość
Swoją drogą ciekawe skąd autorka wiedziała, iż ta gąbka służy sublokatorce do mycia doopy akurat? Podglądałatwo ją podczas mycia?

Gość gość
Jak można umyć tyłek w umywalce, wytłumaczta mi ktoś, no....

Gość gość
gość dziś smiech.gif ale temat, kto takie starocie wykopuje, no ja się pytam który to był? Chodzi o to,że 10,8,6 czy jeszcze ostatecznie 4 lata temu....na tym forum,na ogólnej bywały tematy,na których dopisywało się sporo osób,chodziły kilka dni i dłużej...no i była fajna beka. Teraz siedzi tu garstka jakichś tępych idiotów i zakłada nudne tematy o goownie. Niestety.

Gość gość
Szlachta nie musi myć d**y bo wystarczy że podciera się po sraniu

Gość gość
dziś no tak, ale dokopać się do tematu sprzed 3 lat, to nieźle ktoś się zapędził w przeszłość.

Gość gość
"na ogólnej bywały tematy,na których dopisywało się sporo osób,chodziły kilka dni i dłużej...no i była fajna beka." temat o sraniu i obsranej gąbce to fajna beka? matka cię chyba karmiła z armaty debilu

Gość gość
ODKOPAŁEM TEN TEMAT BO jak siedzę na kiblu to lubię wpisywać w wyszukiwarkę "kafeteria sranie" i czytać śmieszne tematy bo jak się śmieję to łatwiej g****o wychodzi

Gość gość
gość dziś "na ogólnej bywały tematy,na których dopisywało się sporo osób,chodziły kilka dni i dłużej...no i była fajna beka." temat o sraniu i obsranej gąbce to fajna beka? DOKŁADNIE, MASZ RACJE

Gość gość
gość dziś Nie używaj takich brzydkich słów worze owodniowy bo ci napiszę czym ciebie matka kamiła,dodam tylko,że podawała ci z doopy. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Tu od lat był określony klimat. Od lat najwięcej wejść było w podobnych tematach. Urwałeś się z choinki i realne życie ci się myli z wirtualnym a dla wielu gości tego wątku wcześniej to forum to była zabawa.Po prostu zabawa. Teraz kilku tępych tzweli tu grasuje i zakładają tematy nudne i poniżej wszelkiego poziomu w dodatku myśląc,że są tacy zajefajny.

Gość gość
gość 16:11 ale co to za zabawa pisać o o***tach, góvvnach i myciu dopy jak to nazywasz wyżej beką, jak taki klimat ci odpowiada to spoko, ale to raczej klimaty kiblowe :/

Gość gość
zamknij morde smieci bo sam ci ja zamkne moim klockiem parujacym prosto z o***tu chamie

Gość gość
Zamknąć mordy....jak się nie znacie albo wam się nie podoba to wypad. Sami cfele zakładają tu tematy o bzdurach.Jakieś umysłowe trupy co se potem same tylko podnoszą te zgnile tematy. A najlepsze tematy, najwięcej wpisów zawsze było na tych najprostszych....najsmiesniejszych.

Gość gość
nic dziwnego że ci się ten temat podoba, prostackie teksty akurat dla prostaka takiego jak ty XD idź potaplać się w szambie

Gość gość
gość dziś A ty idź to wanny....tato już tam czeka niecierpliwie. :classic_cool: