Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkasmutnaaaa

duzy brzuch szczupla jestem co mi jest

Polecane posty

Gość kalinkasmutnaaaa

Jestem szczupla kobieta mam 160wz i waze 50kg, natomiast mam taki brzuch jakbym byla w 7 miesiacu ciazy! autentycznie! kazdy mi to mowi :((((( ( nie jestem w ciazy) Chce isc do lekarza bo to chyba nie jest normalne? Tylko do kogo mam sie zglosic? Lekarza rodzinnego? - pediatry? Blagam pomozcie bo ja nie wiem co jest.. Od jakiegos czasu ten brzuch mi sie powiekszal ale teraz to naprawde dziwne! Co to moze byc :(((((

Gość gość
Wiesz to zalezy ,zawsze miałas taki brzuch ? Moze po prostu jestes tak zbudowana .

Gość gość
wzdęcia?

Gość gość
Trzeba pójść do lekarza rodzinnego.Poproś o skierowanie na USG.Nie musi to być groznego, mogą być wzdęcia,ale często jest oznaką wody w brzuchu - niestety.

Gość kalinkasmutnaaaa
zawsze bylam szczupla zawsze mialam plaski brzuch , 4 lata temu rodzilam po jakis 2 latach zaczal mi sie powiekszac brzuch. Wzdec nie mam. Mam taki brzuch ciagle, taki napompowany balon :((( Mam 26lat

Gość kalinkasmutnaaaa
pojde w piatek do lekarza rodzinnego, ale boje sie strasznie. A jesli to jakis rak:((((

Gość kalinkasmutnaaaa
to nie jest tluszcz , brzuch jest jak balon , nie jest obwisly jest jak taka pileczka duza.

powodów może być masa - od gazów do problemów z wątrobą. Ewentualnie osłabione mięśnie.

Gość Ale to już było
Nie możesz mieć strasznych myśli. Idz do lekarza i zrób badania.Często tak jest po porodzie.Zacznij ćwiczyć, ściągnij się pasem elastycznym na 2-3 godzin w ciągu dnia.Wszystko będzie dobrze, pozdrawiam.