Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można wybrać taką piosenkę na PIERWSZY TANIEC masakra

Polecane posty

Gość gość

Wytłumaczcie mi jak można wybrać na pierwszy taniec : 2+1 "windą do nieba" ?????????????? Totalny brak gustu i zorientowania na słowa piosenki.....!!!!!

Gość gość
Idź się lecz. Ktoś sobie wybrał, bo jemu się podoba i ma się MU podobać, a nie tobie. Ważne, że ktoś jest z tym szczęśliwy. Ludzie szczęśliwi nie czepiają się innych, w przeciwieństwie do nieszczęśliwych, do tego zawistnych przez to i złośliwych - tak, jak ty.

Gość gość
ja slyszalam jeszcze lepsza :D Dance me to the end of love ;)

Gość gość
widzę, że Ty chyba też za bardzo nie wiesz o czym ta piosenka jest... Kobieta śpiewa do swojego ukochanego i żali mu się, że wychodzi dziś za mąż, ale swojego męża wcale nie kocha, bo kocha jego ! żenada wybrać coś takiego na pierwszy taniec....

Uwierz, że bywają gorsze. No cóż kto, co lubi. Niestety taka teraz moda. Wydaję mi się, że ta najpopularniejsza i najlepsza jest Paulla - "Od dziś" klasyczna i bardzo ładnie się prezentuje w takich sytuacjach :>

Gość gość
taka czy inna to ma się młodym podobać nie wam

Gość gość
powiem tak, że chyba każda inna będzie na miejscu..... " mój piękny Panie, ja go nie kocham taka jest prawda, Pan główną rolę gra w każdym śnie" na miejscu faceta chyba bym się rozpłakała jakbym coś takiego usłyszała....

Gość gość
ojej

Gość gość
ale o czym wy dyskutujecie,skąd wiecie kto wybrał piosenke ,a moze to właśnie facet chciał te piosenke