Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupicie twórczość Trynkiewicza

Polecane posty

Gość gość

podobno będzie coś sprzedawał?

Gość alinaajflisjfl
tak kupiła bym, mysle ze wiele osób kupi, studenci psychologii I inni zainteresowani co tkwiło I tkwi w jego psychice. osoba która sie tym zajmie, wydaniem itd nieźle na tym skorzysta :)

Gość gość
a czy ty wiesz Mariuszku co to jest internet? jestes 25 lat do tylu..

Gość alinaajflisjfl
nie jest do tyłu, w celi maja dostpe do netu, laptopy itd. nie łykajcie jak naiwniaki wszystkiego co wam fakt pod nos podsunie :D

Gość biZ0n
takich przypadków są dziesiątki albo setki , odsiedział wyrok , przyzwyczaił się do swojego sracza, zlewu, miska była oznaczona na pochlipajkę, korytarze znajome i pełny socjal, telewizor i gazety w czytelni , pobódka i śniadanie, spacer w ogrodzie a potem obiad i czas na sranie , czas wolny i kolacja i nagle, po 25 latach trzeba opuścić ten dom , wyrzucają z tego domu i jest lęk i strach w oczach , co będzie dalej ? jak to jest, spakować się i wynosić i nigdy tu nie wracać ? i wynocha ! ciężkie drzwi metalowe otworzyli i wypad na deszcz i na zimno i gdzie tu pójść , może do knajpy aby wylać łzy ? a w knajpie za wódkę i zakąskę trzeba zapłacić za siebie i za jakiegoś biedaka, który się schlał , zimno , śnieg sypie i mroźno jest więc wraca do swojego domu i wali pięściami o ciężkie drzwi metalowe i woła , jestem , wróciłem, ale nie chcą drzwi otworzyć ,

Gość gość
długo na wolności nie będzie myślę, że kogoś zadźga i to szybko