Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona2525

ocena biustu, tylko dorośli mężczyźni, nie dzieciaki

Polecane posty

Gość zaniepokojona2525
taaak kredyt, pożyczka a potem ciekawe jak spłacić, nie mam pracy na stałe po drugie mam wiele innych wydatków ważniejszych. Byłabym wstanie wydac np 300 czy 500 zł na jakieś tabletki jeslibym wiedziała ze chociaż wypełnią moje piersi - nie powiekszą bo nie wierze w takie cuda ale wypełnią

Gość gość gościnnie
Bo to nie jest link do zdjęcia, tylko trzeba skopiować i wstawic do przeglądarki.

Gość gość gościnnie
No i teraz dostaniesz ofertę na różne cudowne specyfiki na wypełnienie biustu:D

Gość gość
ja mam bardzo podobne, aż w pierwszej chwili przeżyłam szok "skąd tu moje zdjęcie? :O"

Gość gość
może nie najważniejsze ale... nie marze o biuście w rozmiarze C czy większym, chciałabym tylko aby piersi były ciut pełniejsze Biust C jest malutki :D szczególnie jak nie jest się szerokim.

Gość gość gościnnie
To ja zaraz założe temat, za mam małego członka i wstawię zdjęcie, bo on ma tylko 16cm i do tego nie jest też gruby.

Gość zaniepokojona2525
już nie chodzi o ten biust C, nie chce mieć dużych piersi, chciałabym tylko aby moje były pełniejsze, czy myślicie że te "specyfiki" czyli tabletki na powiększenie biustu ani troche nie działają?? Jak już mówiłam nie chce go powiekszyć bo wiem, że to niemożliwe ale może go wypełnią, ujędrnią przez co bedzie ciut większy?

Gość facet 30 lat
Dziewczyno, nie rób sobie krzywdy. Masz normalny biust, jak wiele dziewczyn w twoim wieku.

Gość zaniepokojona2525
narazie zmykam, jutro się odezwę mam nadzieję, ze ktoś dołączy do tematu

Gość gość
ja mam podobne, ale mniejsze. sutki identyczne. jak zimno, to mi się kurczą sutki a piersi mają naciągniętą skóre. ale np. moja znajoma ma zawsze takie duże sutki, czy zimno czy ciepło.

Gość zaniepokojona 2525
ponawiam więc pytanie: czy uważacie że tabletki "powiększające" biust w moim przypadku przyniosłyby jakieś efekty? Jak już mówiłam nie chodzi o powiększenie bo wiadomo że tylko dzięki operacji będą większe ale o wypełnienie

Gość gość
to ja dolaczam do pytania autorki bo mam podobny biust, czy te tabletki moga cokolwiek pomóc?