Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustausta123

SPOSÓB NA PIĘKNE USTA

Polecane posty

Gość Ustausta123

Co sądzicie o powiększaniu ust kwasem? :p

Gość gość
Juvederm czy jak to się zwie ;) jak najbardziej.

Gość gość
Jako facet mogę napisać, że takie usta wyglądają komicznie. Takie wary obciągary.

Gość gość
Zależy jak mają zrobione.

Dziwne to życie Mam naturalnie duże usta i co ja przeszłam z ich powodu w dzieciństwie,ech...masakra jak mi dokuczano Powiększane i to jeszcze na jedno kopyto wyglądają jak coś z innego kompletu przytwierdzone do twarzy Natura wie co robi a wmawianie że wszystkim pasują duże to tylko propaganda ludzi od marketingu którzy zarabiają na ludzkich kompleksach.

Gość gość
"Natura wie co robi" :D zdanie tygodnia Natura robi na oślep.

Gość gość
Sądzę że wszystko jest dla ludzi. Jeżeli chcesz i uważasz że to poprawiTwoją atrakcyjność, to owszem, byle by nie za duże, abyś nie wyglądała groteskowo.

Gość gość
Ja mam nawer duze usta mozna tak powiedziec, a dbam o nie tylko smarujac je ogromnymi ilosciami pomadek po ust, balsamow roznego rodzaju i naprawde za pare groszy taraz mam pomadke waniliowa jest swietna poprostu, mam ich bardzo duze i strasznie czesto nimi smaruje usta nawet na lekcji. Od tego i pomadek poprostu jestem uzalezniona:) a powiekszanie ust jest nie naturalne lepiej miec mniejsze a naturalne;)napewno masz ladne usta a przesadzasz

Gość gość
Nie naturalnej pannie powyżej sugeruję lekcje ortografii zamiast malowania ust pomadkami

Gość gość
Ja mam maxymalnie wąskie wargi. Masakra. Mimo to nie powiększę bo nie podoba mi się to..

Powiększanie ust to nie jest zbyt dobry sposób. Każdy się urodził z takimi ustami i już. Po co to powiększać i wyglądać sztucznie. Dermatologię estetyczną zacznę ale dopiero przy dużej ilości zmarszczek ale na pewno nie będę zniekształcała ust. Podobnie jak dziewczyny pisały lepiej dbać pomadkami, miodem, różnymi domowymi sposobami ale na pewno nie pozwalać sobie na botox... :)

Moje usta są nierówne i zawsze mnie to wkurzało. Nie używałam ciemnych pomadek bo one podkreślają krzywe wargi. Koleżanka zrobiła sobie usta Juvadermem Smile i bardzo ładnie wygląda. Naturalnie. Ale powiedziała, że to strasznie boli więc się zastanawiam. Można zrobić to tak żeby było ładnie ale nie bolało?

Co myslicie o tej odpowiedzi? Pytam na roznych forach, sprawdzam...Slyszal ktos o tym preparacie?

Gość dra315
Poprawialam usta juz 3 razy. I wlasnie tym Juvaderm. Efekt bardzo ok. Ale żeby nie bolało trzeba poprosic o znieczulenie jak u dentysty. Ostatnio zrobilam sobie korekte preparatem Aliaxin FL. Jest super bo usta sa miekkie i nie ma zadnych grudek. Nie trzeba nawet masowac jak po innych wypelniaczach. Mam je juz 6 miesiecy i wciaz widac, ze sa pelne. No ale oczywiscie podstawa to poprosic lekarza, żeby zrobil mala dawke. Lepiej dodac niz chodzic z karpiem.

Gość gość
moja przyjaciółka zdecydowała się na makijaż permanentny ust w Gliwicach w salonie http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/makijaz-permanentny/makijaz-permanentny-ust.html - wygląda tak kobieco że aż brak słów - nie są to przesadzone walory, tylko usta wyglądają, jakby były nieustannie subtelnie podkreślone rewelacyjnie dobraną szminką- jak dla mnie super opcja.

Gość gość
Kształt moich ust nigdy mi się nie podobał i w związku z tym, postanowiłam je modelować. Chodzę na zabiegi kwasem hialuronowym do dr Szczepańskiej do jej gabinetu w Mielcu. Jestem bardzo zadowolona z efektów, usta mają dużo lepszy kształt. Polecam Panią doktor - widać, że ma duże doświadczenie. Z tego co wiem, przyjmuje też w Warszawie.