Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój przełozony jest przystojny

Polecane posty

Gość gość

ma cudne usteczka, silny kark i jest wysoki i ma piekna budowę i niski głos, jezu skąd tacy faceci się biora i czemu ich tak mało? za każdym razem na spotkaniu biznesowym wyobrażam sobie, że go całuję zawsze i codziennie prawie wyobrażam sobie jego seks z żona ma tak ktoś? życie jest gorzkie;-/

Gość gość
Ile macie lat? Moźe byłby chętny na romans z młodszą

Gość gość
on ma z 30, może 32, nie więcej ja mam 25 jest bodaj najmężniejszym facetem jakiego znam ma i posturę i budowe i mięśnie i głos, wszystko wjednym facecie nie czułam nigdy by smierdział, jest ogolnie estetyczny inteligentny i elokwentny pierwszy raz coś takiego widzę i oczywiście mało, że zonaty to jeszcze szefunio;-/ zycie ze mnie kpi, a podoba mi się ktos raz na sto lat, k***a;-/

Gość gość
czego kwiczysz

Gość gość
Piękny ale zajęty .Pamiętaj o tym ;-)

Gość gość
Przełożony i zajęty. Myśleć i fantazjować to sobie możesz, byle tylko na tym się kończyło. Skoro taki facet Ci się podoba i jesteś wolna, to szukaj dalej (anonse w Intrenecie, gazetach itp. Nie musisz się nikomu tłumaczyć "gdzie" takie "cudo" poznałaś). Hej, do odważnych świat należy :-)

Gość gość
dziś umówiłam się z nim na kawę:) może coś z tego będzie mi nie przeszkadza, że jest zajęty. ma własny rozum. wybierze.

Gość przeciętny człowiek
zrób mu dobrze ustami,tylko do tego się nadajecie.Drolja!

Gość gość
"ma własny rozum, wybierze"? o k***a nie wierzę że to napisałaś.. :O

osoba w związku nie ma własnego rozumu. zamieniła go na stałe ******ie. też nie wierzę, że ona to napisała. jak chcesz mieć rozum nie miej psa/suki. p.s. one Cię tu zaraz Z********Ą:D codzienne łechtaczki drża im ze strachu, że ktoś im rozp******i cute sweet związeczek. i to jeszcze 2 dni przed walentins dej :classic_cool:

przeciętny człowiek zrób mu dobrze ustami x powiedziała osoba w związku z dziewiczym pyskiem:D jaka hipokryzja:D