Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1991 Anka

tabletki po stosunki

Polecane posty

Gość 1991 Anka

Witajcie, Mam do Was pytanie ponieważ mam pewną wątpliwość. Nie biorę już tabletek już od ponad roku (Lesinelle). Zostawiłam jedno opakowanie tak awaryjnie. Problem mój polega na tym, że dziś miałam stosunek i pękła prezerwatywa. Pamiętam, że pewnego razu lekarz po takiej sytuacji kazał wziąć 4xtableki jednego dnia, i kolejnego również 4xtableki na raz. Niestety nie pamiętam nazwy tamtych tabletek. Jeśli zaraz po stosunku użyłam tych tabletek -Lesinelle, jutro je także zażyje, to jest możliwość że nie dojdzie do zapłodnienia? Okres miałam tydzień temu, tj. 4 lutego, teoretycznie mam co 24 dni, więc dziś przypadają mi dni płodne. Orientuje się ktoś w temacie? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
nie wiem ale wydaje mi się że te antykoncepcyjne działają jeśli je się zażywa już jakiś czas i nie zapomina o nich. a te 4xpo i potem znowu 4x to są wczesnoporonne nie anty. więc nie wiem czy coś zdziałają te Twoje raczej nic.... namieszają w organizmie chyba tyle, ale mogę się mylić

Gość gość
Po co było rezygnować z tabletek ,a uprawiać bzykanie

Gość kasia1222
Moim zdaniem powinnaś wziąć pigułkę po, która na pewno w tym przypadku zadziała! Tutaj znajdziesz listę lekarzy i aptek, gdzie ją możesz dostać: http://www.wpadka.pl/znajdz-lekarza