Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdki w paski

Mam straszna ochotę na seks

Polecane posty

Gość gość
Ja też mam kobietę i ciągnie mnie ... wiesz :) lubię sex i nic nie poradzę.

Gość gwiazdki w paski
Wszystko można zrozumieć.:-) nawet was ;-) seks to nieodłączna cześć życia człowieka i dlatego szuka i eksperymentuje. Mąż cię kocha no i super, za to mi nie szykuje się prędko ślub bo nie ma już fajnych facetów:-(

Gość gość
Nie ma ? Nie wiem czy Ty w ogóle kiedyś miałaś faceta. Facet nie odejdzie od kobiety co jest dobrą d***** i kucharką :)

Gość Aśka28
2014-02-12 09:25:14 gość- tak Tylko Ty jestes facetem, to normalne, Na mnie nie kazdy patrzy przycylnym okiem gwiazdki w paski ciezko znaleźć to fakt, zwlaszcza na niezobowiązujący dłuższy ukłąd , jak juz to na raz:-/

Gość gwiazdki w paski
Miałam faceta. Tylko ze okazało się ze miał już dziewczynę a spotykał się ze mną. Debil.:-D

Gość Aśka28
gwiazdki w paski "przy jednej dziurze kot zdechnie":P Ale kurcze, kobieta jest tak skonstruowana ze potrzebuje uczuc i milosci

Gość gość
Aśka jak byś była koło mnie bądź pewna rznął bym Cię już przynajmniej od tyłu :) lubię tak :) świetnie widać nogi i d**eczkę a jeszcze w szpilkach ... och Aśka zaraz zwalę sobie pod Ciebie.

Gość Aśka28
12.02.14 gość Jestes niedobry, nie szanujesz witaminek:-/

Gość gwiazdki w paski
Każdy poszukuje miłości i uczucia tylko fajnie byłoby gdyby facet nie robił tak kosztem drugiej osoby

Gość Aśka28
gwiazdki w paski ej, jezeli facet jest z Toba i kocha Cie, to skok w bok nie powinien byc problemem, fixut nie mydło, nie rozmydli sie , starczy i dla Ciebie.. Tylko ze mezczyzna to zwierze, które musi sie wyrzyc, jak słyszy "głowa mnie boli" to traci na tym zwiazek

Gość gość
gwiazdka buja w obłokach :) zejdź na ziemię i obudź się kobieto ! Ile masz lat że takie bzdury piszesz. Aśka nie zmarnuję nektaru jak chcesz możesz go zatrzymać dla siebie Gdzieś wczoraj się otarłem o Ciebie i od tego czasu mi stoi :) poradź coś.

Gość gość
Mnie mało kiedy głowa boli:-D ale jeśli znajdzie się jakiś porządny facet tak naprawdę porządny to wtedy jestem cała dla niego w dzień i w nocy:-)

Gość gość
Ja 38 l wawa ursynow chetnie pomoge pani w potrzebie

Gość gość
Racja ! Faceta trzeba wykorzystać. Aśka się kapnie dopiero jak mi opadnie co straciła :)

Gość Aśka28
jakby nie było, facet jest jak pies, szłuży tylko do tego by sie zaspokoic.. Nie mozna miec szacunku do niego, ani uczuc, bo to gubi kobiete.. A męża mozna kochac:]

Gość gość
Aśka coś mi się zdaje że Ci chęć odeszła :( Nudzi mi się takie drętwe pisanie.

Gość Aśka28
mi nigdy nie odchodzi, ale w cyberki sie nie bawię, zreszta dzieciak chory, troche krepuje:P

Gość gwiazdki w paski
Uciekam:-) muszę iść na zakupy a potem obiad ugotować:-P A propo gotować umiem bo jestem po technikum gastronomicznym:-P:-D

Gość Aśka28
gwiazdki w paski baw się dobrze:] Ugotuj i mi:]