Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka ma 22 lata i ma dwojke dzieci czy ona jest normalna

Polecane posty

Gość gość

ja uważam ze to chore ja mam 22 lata i nie chce mieć dzieci

Gość gość
To bardzo mądre mieć dzieci w tym wieku. Kiedy skończy 40, dzieci będą już dorosłe a ona będzie miała całe życie przed sobą.

Gość gość
Tak właśnie jest :) A ci co późno mają nie pokochają się w spokoju bo im dzieciaki będą po głowach skakać.

Gość gość
a Ty jestes normalna ze zadajesz takie pytanie??? Ty nie chcesz dzieci a ona chciała i ma dwójke, co Cie obchodzi jak ktos zyje??

Gość gość
Za 18 lat twoja kumpela będzie zadbaną kuguarzycą chłepcącą spermę z młodych prężnych k***sów :classic_cool:

Gość Aśka28
To zalezy, bo jezeli zapewnia tym dzieciakom wszystko, to ok. Niektórym kobietom instynkt budzi sie bardzo szybko.. Znam panne ma troje dzieci, lat23 , najstarsze ma 5lat. Dwójki z nich nie wychowuje, zabrała jej opieka.. Inna kolezanka (ale nie mam juz z nią kntaktu) miala 24lata, troje dzieci, najmlodsze było chore, oddała je , znów zaszła w ciąże i najmłodsze też oddała.. Nie mozna oceniac, skoro Ty nie masz instynktu macieżyńskiego jeszcze(albo w ogole nie bedziesz miała) nie krytykuj innych. Sama wypragnionego i wyczekanego dzieciaka urodziłam mając 20 lat.. I prawdę mówiąc nie zmieniłabym tego. w wieku 38 lat, bedę miała luz, a jako matka się spawdziłam:]

Gość gość
Twoja koleżanka po prostu jest od Ciebie dojrzalsza, a Ty masz jeszcze myślenie dziecka ("czy ona jest normalna?", "ja nie chcę mieć dzieci") ale może kiedyś też dojrzejesz i zaczniesz patrzeć na swoje życie a nie koleżankom pod kołdrę ;)

Gość gość
ja też prawie w tym wieku miałam dwójkę dzieci. Teraz to nastoletnie dzieciaki, a ja młoda mama. Chciałam mieć trzecie, lecz niestety nie mogę mieć już dzieci:( więc cieszę się, że mam swoje dojrzewające nastolatki w domu;) gdybym czekała...nie miałabym dzieci

Gość gość
Moja koleżanka ma trójkę. Nie dziwi mnie jakos ..

Gość gość
jak bylem mlody to myslalem ze na dzieci za wczesnie, podobnie jak moja zona teraz gdy mam 35 lat, 4 lata po urodzeniu dziecka to uwazam ze to bardzo duzy blad ze nie mielismy w wieku 20stu paru a dlaczego? chodzi glownie o kobiete kobieta w wieku 20stu paru bardzo szybko sie regeneruje po ciazy taka ciaza to dla niej pikus, kolejna tak samo kobieta po 30stce po ciazy bardzo szybko sie starzeje nie wracza juz do formy tak jak 20stka, zaczyanaja sie problemy z zylakami, coraz trudniej chodzic na obcasach, coraz wiekszy problem z ladnym cialem (brzuch) a przybywa masa obowiazkow to jest 1 powod 2 powod to taki ze ludzie majac lat 35 maja juz coraz mniej energi, coraz wiecej problemow zdrowotnych, nie maja juz takiego kopa zeby sie dorabiac, budowac zycia nawet mimo dopalacza w postaci dziecka taki dopalacz na pewno duzo lepiej dziala gdy ma sie lat 20scia 3 powod, gdy nasze dziecko bedzie dorosle my bedziemy juz praktycznie dziadkami, nie bedziemy mieli tyle energi na szalone przygpody, szalony sex mimo ze bedziemy mieli czas prawdopodobnie nigdy nie doczekamy az nasze wnuki sie pozenia, czy beda choc troche dorosle gdybysmy dzieci mieli w wieku lat 22 to gdy nasze dziecko bedzie dorosle bylibysmy przred 50tka i spokojnie mielibysmy mase czasu I ENERGI na szalone zycie, na spedzanie czasu razem

Gość ulka__kulka
Normalne to są te wszystkie feministki, które krzyczą że małżeństwo to niewola a macierzyństwo to sprowadzanie kobiety do roli inkubatora. A twoja znajoma musi być nienormalna, skoro zaszła w ciąże w optymalnym wieku, jeżeli chodzi o minimalizację ryzyka wystąpienia wad genetycznych u dziecka i ewentualnych powikłań w trakcie ciąży i porodu. Ponadto przecież każda normalnie myśląca kobieta chce mieć poważne problemy z samym zajściem w ciążę. A przecież ogólnie wiadomo że z wiekiem każda kobieta uzyskuje coraz większe szanse wydania wszystkich oszczędności na leczenie bezpłodności. A jak będzie miała szczęście, to może się okazać, że na dzieci już w ogóle jet za późno lub zostanie szczęśliwą mamą chorego lub upośledzonego dziecka. No i w dodatku co ta Twa znajoma będzie robiła w wieku 35-40 lat, kiedy jej dzieci już będą samodzielne i dorosłe. Przecież wiadomo, że w tym wieku temperament seksualny kobiet jest w apogeum, libido mężczyzny jest jeszcze w stanie temu sprostać, a zdrowie pozwala jeszcze na niejedno szaleństwo. A ona nie będzie miała już możliwości naturalnie tego stłamsić poprzez bieganie i opiekę nad absorbującymi całą uwagę i siły małymi dziećmi, tylko będzie musiała gzić się co noc z mężem w dzikim i wyuzdanym szale rozkoszy ...

Gość gość
Nie jest. Jest głupia i po prostu nie miała lepszego pomysłu na życie ;)

Gość gość
Ty masz nasrane w tym mózgu kobieto :)

Gość gość
jakbyś napisała autorko, że w wieku 20 lat stara się o dziecko to by było, że jest gówniarą. Urok Kafeterii. Ja uważam, że to za wcześnie na dziecko. Kobieta traci wiele zachodząc tak wcześnie w ciążę.