Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on może być mną zainteresowany

Polecane posty

Gość gość

Jestem w nim tak zakochana , że każdy sygnał odbieram jako jego zainteresowanie mną. Wiec chciałabym się was doradzić , co wy sądzicie o tej sytuacji :) Pracujemy razem , on jest z działu informatyki , więc pomaga mojej grupie w roznych problemach technicznych itd. Jest starszy o 6 lat , ma 25 lat. Jest miły , jak mnie widzi to się kłania , tzn ja mówię do widzenia czy dobranoc , a on się nachyla , jak np. widzi ze mam z czymś problem , to podchodzi i pyta czy w porządku czy z czymś pomóc , raz jak rozmawiałam z kolega z pracy , to podszedł i powiedział tak na żarty , żeby nie przeszkadzać pani bo pracuje , innym razem rozmawiałam z jakims informatykiem , to podszedł i zapytal czy jest jakiś problem z systemem , ale to w sumie należy do jego obowiązkow żeby pomagać. Jak starałam się nawiązać kontakt wzrokowy , to osttanio uciekał wzrokiem , innym razem sam się patrzył , chociaż nie tylko na mnie pewnie , tylko po wszystkich pracownikach ;) Ale on nic nie robi , nasza znajomość jest tylko zawodowa , to już jego kolega z firmy tez z wyższego stanowiska jest bardziej otwarty , osttanio jak wchodziłam powiedział dzień dobry jakie piękne panie tu pracują , innym razem powiedział do "tego mojego" że szkoda ze pani nie jest u mnie w dziale , a on tylko się uśmiechnął. On ma już dobra prace i skonczyl studia , a ja jestem jeszcze rpzed maturą :) więc nie wiem czy to możliwe żebym mogla się wogole spodobać i żeby cos w tym kierunku zrobil

Gość gość
Bez takich komentarzy proszę :) On jest już dojrzałym facetem , na dobrym stanowisku , jest porządny , z zasadami , oglądają się za nim inne kobiety , a ja - jeszcze się uczę , jestem dosyć nieśmiala w kontaktach damsko-męskich wiec na pewno zadnego pierwszego kroku nie zrobie , i nie jestem w niczym lepsza od tych innych kobiet które na niego zerkają , nawet nie wiem czy on traktuje mnie jak kobiete czy jak młodą dziewczyne , zwykłą nastolatkę

Gość gość
Może mu się spodobałaś , ale jesteś młoda i się boi ?

Gość gość
chmmm

Gość gość
moze jak znowu zapyta czy pomoc w czyms to powiedz ze tu wszystko gra ale twoj domowy komputer nawalil i nie i=umiesz naprawic?

Gość gość
wg mnie to wlasnie dlatego, ze ci sie podoba, to kazde jego spojrzenie i gest bedziesz zle interpretowac. Widac koles jest mily i sympatyczny dla wszystkich, a nie tylko dla ciebie... Daj spokoj zanim sie zblaznisz.