Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest co liczyć na pomoc ze strony ambasady Korei Północnej pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Bo piszę prace na temat związany z tym krajem, przydałaby mi się pomoc. Myślicie, że jest co na to liczyć i jaką drogą się zapytać mailem/zadzwonić? To raczej taki neutralny temat, nie powinni się obrazić o to

Gość gość
jesli masz jakies 10 lat na to żeby napisac prace to spróbuj. Jeśłi myslisz ze coś załatwisz w rok, dwa, trzy lata to życze powodzenia. Jeśli nie masz poparcia od kogoś ważnego, mnóśtwa czasu, energii itp to może jednak ten temat zostawisz sobie na habilitację albo coś? Może być naprawdę trudno.

Gość gość
Mogę pościemniać, że pomogą a potem trzymać w niepewności i skończysz bez materiałów do pracy. Może Cię zaskoczą i pomogą. Nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Gość gość
" jesli masz jakies 10 lat na to żeby napisac prace to spróbuj. Jeśłi myslisz ze coś załatwisz w rok, dwa, trzy lata to życze powodzenia. Jeśli nie masz poparcia od kogoś ważnego, mnóśtwa czasu, energii itp to może jednak ten temat zostawisz sobie na habilitację albo coś? Może być naprawdę trudno." Czemu tak mówisz? Masz jakieś doświadczenie?

Gość gość
Oni są mili i pomogą C***ewnie jeśli Twoja praca nie będzie "anty-północnokoreańska". Wiem, mój kolega miał doświadczenie w kontakcie z nimi.