Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 30stka

Jest nas troje w zwiazku a raczej bylo

Polecane posty

Gość ona 30stka

I co zrobic? Jestem z nim 2 lata, na poczatku i potem bylo cudownie. Wiadomo. Od 4mc zaczelo sie psuc. Z poprzednia dziewczyna byl 5 lat, odeszla bo on stwierdzil ze nie pasuja jednak do siebie, blache ale duzo miala do tego jego matka. Nie odpowiadala jej ona. Pol roku temu ona wyszla za maz, jest w ciazy. Gdy on sie o tym dowiedzial zaczal ja blagac o powrot,ze kocha tylko ja a ja jestem tylko jak plaster. Ona nie utrzymuje z nim kontaktu za bardzo on i jego rodzina ja skrzywdzili. Ja sie z nia kumpluje. Dowiedzialam sie o tym od niej, pokazala mi smsy. Poruszylam z nim ten temat i powiedzial ze nie wie co czuje do mnie do niej ze zostal ugodzony w serce jak dowiedzial sie ze ona sie hajta i jest w ciazy. Zerwalam, bolalo nie chcialam ale nie moglam tak. Jakas godnosc i szacunek zachowalam. Teraz mija juz prawie 2 miesiace i myslalam ze zapomne ale nie. Kocham go ale nie potrafie zrozumiec jak tak mogl mnie klamac. On milczy. Nie zabiega o kontakt ze mna i juz do niej nie pisze. Cisza. Chcialabym z nim byc ale juz nie potrafie mu ufac tak jak w najlepszych mc naszego zwiazku. Zapomniec? Walczyc? Czekac az on zrozumie i napisze, odezwie sie?

Gość gość
Czego ty k***a dziewczyno chcesz ? Zerwałaś z nim bo on kocha byłą, która go nie kocha, ciebie on nie chce i wyraził to dosadnie, więc o co ci chodzi bo nie kumam ?!!!!

Gość gość
Zdecydowanie zapomnieć.

Gość Olivvvviiaaaaa
Absolutnie!! taki facet to egoista, d**ek ktory mysli tylko o sobie i nie jest wart zadnej kobiety! byl z Toba bo chcial zapomniec o tamtej, a Ty chcesz na niego czekac?? w zyciu! znajdziesz sobie kogos kto na Ciebie zasluguje, a on bedzie mial wyrzuty sumienia ze stracil was obie a on przez swoja glupote zostal sam.

Gość ona 30stka
Rozumiem, ale nie rozumiem takich egoistow. 33 lata a taki d**ek.

Gość gość
no d**ek, ale swoimi wypocinami tu niczego nie zmienisz :P

Gość ona 30stka
Wiem ze nie zmienie ale chociaz wyrzuce to z siebie.

Gość ona 30stka
On jest zly na byla ze ma ze mna kontakt a ona mi otwiera oczy i opowiada jaki to ich zwiazek byl burzliwy. I co mi zostaje? Zyc dalej i wierzyc jej chyba?

Gość gość
lepiej teraz poplakac i przecierpiec niz potem nie docenial by Ciebie i szukal ciagle przygod na boku. musisz byc dzielna, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. czas leczy rany i lepiej dla ciebie jak bedziesz z takiej perspektywy na to patrzyla.wierze ze jset Ci ciezko ale uwierz naprawde nie warto...

Gość ona 30stka
Wiem, nie warto. Nie zasluzyl. Tyle juz minelo, ale bylo gorzej na poczatku teraz juz lepiej choc czasami dopada wspomnienie i... Trzymam sie z eks jego i jakos razem dajemy rade. Tak samo mi radzi jak Ty przedmowco!

Gość gość
Kurcze, ciesze sie ze jeszcze istnieje na swiecie cos takiego jak babska solidarnosc :)

Gość gość
i musisz sie trzymac, dasz rade, bede trzymac za Ciebie kciuki!badz dzielna

Gość ona 30stka
I ja sie ciesze. Solidarnosc jajnikow :-)