Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za co lubicie seks mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Bardziej za przyjemność czy za fakt bliskiego bycia z kobietą? Szczere odpowiedzi!

Gość gość
Sex sam w sobie jest fajny. Ale dużo przyjemności daje też możliwość intymnego obcowania z kobietą.

Gość gość
Moga rozładować napięcie seksualne kobieta nie gra roli .

Gość gość
Ta.

Gość gość
Najwazniejsze zeby porypac troche a kobieta byleby zeby nie straszyła jakos poza tym nie gra roli ;)

Gość gość
Jakby fakt bliskiego bycia z kobieta byłby wazny w sekskie to by faceci zostali by impotentami , i robili by do tylko z miłosci a oni oddzielaja to seks od miłosci więc nie , chodzi tylko o rozładowanie na piecia

Gość gość
No właśnie i to mi się najbardziej nie podoba. Bo ja mam tak, że jak ktoś mi się podoba i z nim się dogaduję, to wtedy mam ochotę z nim iść do łóżka. I nawet niekoniecznie chodzi o miłość A szybkie numerki są zupełnie nie dla mnie, bo mi na przyjemności jako takiej za bardzo nie zależy

Gość gość
Faceci uwielbiajas szybkie numerki wtedy moga rozładować napiecie bez zadnych zabowiazań .

Gość gość
No to mi są one obojętne, nie mam aż tak silnego popędu żeby sobie z nim nie poradzić.. ale skoro nie chodzi o kobietę, to dlaczego nie wystarcza im masturbacja ? :P

Gość gość
..

Gość gość
Bo SKORO masturbacja rozładowuje to napięcie, to można powiedzieć, że spełnia swoją rolę.. i w teorii nie potrzebuje isę nic więcej, nie? Ale pewnie chodzi tu o psychikę, O MATKO jaki ja jestem nieudacznik, powinienem mieć kobietę, a nie stosować tylko samog***** jakie to niemęskie

Gość gość
Nie wiem , ale to raczej nie ma nic wspólnego z kobieta im to jest obojetne z kim byle zeby był seksem , a czemu chodza na szybkier numerki a poteem nie udaja że nie znaja tych kobiet ?

Gość gość
A potem udaja ze nie znaja tych kobiet ? Pewmnie chodzi o psychike walenie konia jest ośmieszajacy i świadczy jego desperacji .

Gość sfdfds
o desperacji swiadczy chodzenie z pasztetem . Walenie konia swiadczy o mądrości życiowej

Gość gość
Większoscia wystarczy pasztet byle żeby była dobra na ten 1 raz czyli zeby dovrze im dała .

Gość gość
A jak go taki pasztet pociąga z innych względów? Pociągu seksualnego nie czuje się tylko do pięknych

Gość gość
Facet zamknie oczy wyobrazi sobie kogos innego dola nich nie licza się kobiety tylko sam seks :)

Gość gość
N oto mowię. PO CO wam kobiety, skoro chodzi wam tylko o przyjemność. Masturbacja wam wystarczy.

Gość gość
nie jestem facetem, ale mysle ze oprocz rozladowania napiecia sa dla nich istotne jeszcze jakies inne wynikajacego z tego wartosci, np poczucie satysfakcji, dumy, ze zaspokoil kobiete, ze ona krzyczala, takie jakby poczucie dobrze wykonanej roboty, po wtore,choc moge sie mylic,seks jest dla nich potwierdzeniem wlasnej atrakcyjnosci, tego ze ktos go zechcial

Gość gość
Za bliskość kobiety, przyjemność swoją i sprawienie przyjemności kobiecie