Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żeby ocenić tego faceta to najpierw nalezy sie przyglądnąć jego kobiecie

Polecane posty

Gość gość

i odwrotnie , to jest prawda W moim związku jest ok , Jedna jaki druga strona zależna od drugiego ( pomijajac kwestie finansowe :) kocham go , on kocha mnie jesteśmy podobni do siebie :) mój wygląd świadczy tylko o nim o jego wspaniałym guście, dobrym charakterze, jego wyglad świadczy o moim nieskazitelnym usposobieniu :D subtelnej wybrednej :P eststyce, takiego drugiego nie ma i vice versa

Gość gość
Tak,po żonie od razu poznac faceta co lubi i jaki jest.

Gość gość
cos w tym jest trudno zdefiniować, zawsze wybiea miłość i to ona wybiera pod nas

Gość gość
zgadzam się jestem wykształcona,uchodzę za ładną i elegancka kobietę . Staram się taka być ponieważ mój mąż to poważny ,szanowany i godny zaufania człowiek,do tego przystojny,zasługuje na to co najlepsze i...vice versa :)

Gość gość
jak łajza to możemy stwierdzić jednoznacznie ze ma i łajze wf domu jak facet z klasą z superanckim charakterkim , dobrym guściem to i ma podobną do niego , a jak baba menda to i dziad taki sam

Gość gość
Dokładnie. Żona to poważny wybór i decyzja na TAK że aż strach więc najlepiej przyjrzeć sie żonie

Gość gość
prowda

Gość gość
a jeśli ktoś rezygnuje z wykształconej, ładnej żony na stanowisku na rzecz pryszczatej bezrobotnej maturzystki w roli kolejnej żony?????? jaki jest????