Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wykrzyczałam mężowi, że jest beznadziejnym kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Mam tego dość. Od dwóch lat w łóżku jestem "do zaspokajania". Nigdy mnie nie pyta, jak mi było. Lata mu i powiewa, że nie mam orgazmów. Gra wstępna sprowadza się do pocałowania mnie w usta i już ręka wiadomo gdzie. Żadnych prezentów, kwiatów, czegokolwiek. A na gwiazdkę dostałam co? Zestaw seksownej bielizny. P******ę to. Powiedziałam mu to wszystko i dodałam, że gdyby pojawił się ktoś, kto by mnie docenił, to nie wiem, czy bym go nie zdradziła. Bo może w końcu też brałabym udział w seksie. Nie wiem, co się z nami stało.

Gość gość
szukasz wymówki aby go zdradzić kulwo :classic_cool:

Gość LadySahara
Najważniejsza w tym przypadku jest spokojna rozmowa z Nim i przegadanie Waszych relacji. Przeproś Go za słowa (trzeba umięć przyznać się do błędu. To w końcu jest szczerość, ktora powinna byc podstawa związku) i przegadajcie Wasze relacje na spokojnie. Powiedz mu czego chcesz w seksie i że nie czujesz sie spełniona. Ale nie ''atakuj'' Go tak. Zawsze są dwie strony medalu i z Jego perspektywy może to wyglądać inaczej. Najważniejsze to żebyście oboje wiedzieli czego chcecie. Zarówno w seksie jak i w życiu

Gość gość
pewnie malego siusiaka ma

Gość gość
trzeba go ciumkać mocno to rośnie od tego

Gość gość
okropnie zrobiłaś/

Gość gość
A ja krzycze na ciebie żeś założyła beznadziejna prowokację