Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladalam wczoraj sprawe dla reportera i zal mi tego młodego rolnika :(

Polecane posty

Gość gość

tego policjanta co mu tak utrudnia życie powinna sprzątnąć mafia . Wieś to wieś, a chłopak jak nie spełni wymagań musi oddać 450 tys + odsetki. Żal mi tego faceta, w tym reportażu był taki załamany. I gdzie jest w tym momencie Państwo, że gnoją ludzi którzy chcą robić w gospodarce bo mało już takich zostało, że chcą coś osiągnąć i nie chcą siedzieć na bezrobociu i brać za darmo zasiłek. Zamiast pomagać to chcą go zrujnować! wiele takich historii by się jeszcze znalazło. A potem się dziwić że ludzie idą się powiesić albo utopić, jak wszystko straca w jeden dzień to jak tu się nie zalamac. A policjant to cham i prostak. Muchy mu przeszkadzają. Żenujące. Tacy ludzie właśnie sa policjantami co maja nierówno pod sufitem i potem robia komus problem z byle powodu. Powinni go zwolnić albo zabić byłby spokoj.

sprawa dla reportera jest tak głupim, tendencyjnym, populistycznym programem, przedstawiającym konflikty wyłącznie z jednej strony, że nie znajduje wprost odpowiednio obraźliwych slów dla ignorancji i braku odpowiedzialności Jaworowicz.

Gość gość
to nie sprawa dla reportera tylko magazyn ekspresu reporterow albo cos takiego na tvp2 , nie sadze żeby było to pokazane z 1 strony, ponieważ ten policjant tez się wypowiadal a wlasciwie odsyłał do swego radcy prawnego

też nie lubię tego programu. Poza tym na własne oczy miałam okazję oglądać jak różne tv robią reportaże w tej samej sprawie :) widziałam jakie zadawali pytania, jak podchodzili do ludzi ze zrozumieniem itd a potem po zlożeniu reportaży wychodziło calkiem co innego i nie było tam już żadnego zrozumienia, pomocy ani nic, tylko to co tv chciała od początku pokazać, tylko nikt nie zgodziłby się wprost powiedzieć tego co chcieli usłyszeć więc sobie to poskładali i mieli