Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casabianinek

Poczytałem forum i hmmmm... mam ochotkę...

Polecane posty

Gość casabianinek

Mam 35 lat i jestem żonaty. Uwielbiam uprawiać z moją żoną seks. Jej ciało jest dla mnie idealne. Inna rzecz to libido. Kochamy się średnio 2x w tygodniu. Dla mnie to jest za mało. Jej nie chce się tak często jak mnie. Staram się ją zrozumieć bo czasami pracuje po nocach i jest zmęczona. Ja wtedy jej nie zmuszam, więc robię to sam ze sobą. Teraz nie robiłem tego dwa tygodnie ale jak poczytałem sobie dzisiaj to forum to mam wielką ochotkę iść zaraz do toalety. Czasami onanizuję się również w pracy. Z tym, że wtedy to raczej odreagowuję stres. Chodzę od czasu do czasu na rozmowy kwalifikacyjne do innych firm. Dziś również byłem i prowadziła ją taka zajefajna dziewczyna. Również w moim typie. I tym bardziej mam ochotkę sobie powyobrażać jak masuję jej dziureczkę. Zaznaczam od razu, że nie zrobiłbym tego w realu. Nie chcę zdradzić mojej żonci. Mam tylko takie myśli erotyczne. Miewacie podobnie?

Gość wisienka na torcie bezowym
masz takie myśli bo jara Cię fakt posmakowania innej cipeczki; krótko mówiąc coraz bardziej chce Ci się innej babki; tylko czemu się okłamujesz?:-P

Gość casabianinek
A czemu piszesz że się okłamuję? Nie chcę zdradzać mojej żony.

Gość wisienka na torcie bezowym
Jednak już na 1. spotkaniu z całkiem OBCĄ kobietą fantazujesz o jej c***e. Interesujące:-D

Gość casabianinek
No akurat ta kobietka jest w moim typie, dodatkowo podobna ciałem , kolorem włosów i skóry do mojej żony. Ale przecież fantazjowanie o jej c**eczce to nie zdrada. Każdy ma jakieś fantazje erotyczne. A Ty nie masz?

Gość gosc49
ja też mam ochotę, ale nie w myślach, a realnie. :) Kraków zapraszam chętną panią! dziwadlo(maupa)poczta.fm

Gość casabianinek
Dziewczyny też tak miewacie z tymi fantazjami?

Gość gość
no ja tez mam faceta, a czsem bujają moje fantazje. to normalne, ale trzeba je zachowac dla siebie

Gość casabianinek
No ok. Ja miałem ochotę o tym napisać na forum bo chcę poznać co mają do powiedzenia na ten temat inni. A robicie sobie dobrze fantazjując o innych? Masturbujecie się bo wasi faceci/kobiety mają słabsze od was libido?

Gość casabianinek
No i dodatkowo chyba mam ochotkę na małe co nieco... ;-)

Gość maja_z_maja
Też czasem mam taką "ochotkę"... a czasem to nawet i ochotę :)

Gość casabianinek
Majazmaja ochotę ale dokładnie na co? ;-) Na seks czy masturbację? Czy może masz partnera i on ma słabsze libido od Ciebie?

Gość maja_z_maja
Dokładnie? to na wszystko ;) Mój partner niedawno się wyprowadził do mamusi. Tam mu lepiej. Mnie w sumie też ;) Nie dogadywaliśmy się w niczym, poza... seksem... kurcze... i gdzie tu sprawiedliwość?

Gość casabianinek
ehh te mamusie. .. potrafią popsuć związki. No ja też mam ochotę na wszystko. .. Hmmmm... aż się rozmażyłem.

Gość maja_z_maja
No, fajnie by było się z kimś poprzytulać :)

Gość casabianinek
ano te przytulanki ;-)