Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladałam wczoraj magazyn ekspresu reporterow i sie zalamalam

Polecane posty

Gość gość

Widziałam młodego chłopaka którego chcą po prostu zgnoić. Tego policjanta co mu tak utrudnia życie powinna sprzątnąć mafia . Wieś to wieś, a chłopak jak nie spełni wymagań musi oddać 450 tys + odsetki. Żal mi tego faceta, w tym reportażu był taki załamany. I gdzie jest w tym momencie Państwo, że gnoją ludzi którzy chcą robić w gospodarce bo mało już takich zostało, że chcą coś osiągnąć i nie chcą siedzieć na bezrobociu i brać za darmo zasiłek. Zamiast pomagać to chcą go zrujnować! wiele takich historii by się jeszcze znalazło. A potem się dziwić że ludzie idą się powiesić albo utopić, jak wszystko straca w jeden dzień to jak tu się nie zalamac. A policjant to cham i prostak. Muchy mu przeszkadzają. Żenujące. Tacy ludzie właśnie sa policjantami co maja nierówno pod sufitem i potem robia komus problem z byle powodu. Powinni go zwolnić albo zabić byłby spokoj.

Gość gość
żal mi go strasznie może dlatego że sama mieszkam na wsi i wiem jak czasem jest ciężko i brak sił na to wszystko, a on mimo to chce dalej robić to co kocha.

Gość gość
ale o co chodzi?

Gość gość
chłopak chciał sobie zmodernizować gospodarstwo, obok jego posiadlosci była stara chałupa kupił ja policjant. Początkowo policjant był dla chłopaka mily, jak kolega wręcz, bral od niego za darmo obornik itp. A potem wniosl do sadu sprawę o to że przez to ze ma gospodarstwo to jest więcej much i one jemu przeszkadzają. Sprawa toczy się już 4 lata. Chlopak nie może modernizować obory bo jak wygra jedna sprawę to tamten leci do innego sadu, do wojewody, marszałka i Naczelnego Sadu Adm. A jako powod podaje ze przez gospodarstwo sąsiada jest więcej much, albo z obory mu śmierci. Po prostu przygnębiające. A policjant ani nie jest w tym domu zameldowany, przebywa w nim 2 tyg podczas wakacji i pare weekendow w roku, ale chłopaka chce zniszczyc

Gość gość
chłopak chciał sobie zmodernizować gospodarstwo, obok jego posiadlosci była stara chałupa kupił ja policjant. Początkowo policjant był dla chłopaka mily, jak kolega wręcz, bral od niego za darmo obornik itp. A potem wniosl do sadu sprawę o to że przez to ze ma gospodarstwo to jest więcej much i one jemu przeszkadzają. Sprawa toczy się już 4 lata. Chlopak nie może modernizować obory bo jak wygra jedna sprawę to tamten leci do innego sadu, do wojewody, marszałka i Naczelnego Sadu Adm. A jako powod podaje ze przez gospodarstwo sąsiada jest więcej much, albo z obory mu śmierci. Po prostu przygnębiające. A policjant ani nie jest w tym domu zameldowany, przebywa w nim 2 tyg podczas wakacji i pare weekendow w roku, ale chłopaka chce zniszczyc

Gość gość
Głosował na "komunę" PO Teraz ma!

Gość gość
wg mnie kazdy kij ma dwa konce, tego typu programy zwykle sa tendencyjne, malzenstwo Bajkowskich tez przedstawiano jako kochajacych rodzicow ktorym :za nic" odebrano dzieci..

Gość gość
tendencyje? wg mnie pokazują problemy, wiadomo pokazują jedną sprawę a takich jest tysiace

Gość gość
pokazuja problem tylko z jednego pkt widzenia, ukierunkowane sa zeby pokazac dana historie w taki, a nie inny sposob, wlasnie po to, zebys ty sie litowala i przezywala. (nie mowie tu o nieuleczalnie chorych).

Gość gość
masz inny punkt widzenia, każdy z nas inaczej to postrzega, ale jedno wiem żeby muchy przeszkadzały policjantowi to już szczyt głupoty, przecież muchy są wszedzie