Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_bania

Stanik bez ramiączek

Polecane posty

Gość Anka_bania

Cześć Wam! Jestem posiadaczką sporych piersi (F) i planują zakup biustonosza bez ramiączek. Czy istnieją funkcjonalne staniki dla osób tak zaokrąglonych jak ja? Macie jakieś doświadczenie na ten temat? Polecicie coś konkretnego?

Gość Anka_bania
Dodam, że jestem z Trójmiasta.

Gość gość
ja mam E jestem z reykjaviku ale na wakacje lece do bialegostoku tez poszukuje czegos takiego dobrego do letniej sukienki bez ramiaczek

Gość gość
W Białymstoku nie ma lata, tępa piczo.

Gość gość
wiadra kupisz w każdym markecie budowlanym typu OBI , możesz przymierzyć i dobrać wielkość , w sprzedaży są również donice i doniczki

Gość gość
Oczywiście że istnieją. Zobacz na stronach internetowych przeznaczonych do sprzedaży ślubnych sukien. Tam są całe zestawy "od podszewki". Najlepiej sprawdza się biustonosz na bazie pół gorsetu. Jest szerszy pod pachami i odpowiednio usztywniony. Przejdź się do takiego sklepu i zobacz jak to wygląda.

Gość gość
moze zobacz na biustonosze firmy ava kupiłam taki ostatnio jest to polska firma dalam na promocji 49 złotych rozmiar coprawda akurat C ale jest super bez ramiaczek na moje obwisle piersi po ciąży:/ to był akurat typ bardotka i miał na zapieciu po calosci silikon super sie trzyma:) poza tym F to moze taniej maja;)