Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stac mnie za wozek za 1.500. co myslicie o takim?

Polecane posty

Gość gość
dla mnie ok - tylko bierz koła pompowane - ja kupilam jumpera x - stelarz podobny, spacerówka też i uwielbiałam ten wózek - drugie też w nim będzie jeździć

Gość gość
autorko zaraz cie tu zwyzywaja, ale powiem ci, ze wiekszosc dziewczyn na ulicy jezdzi zwyklymi wozkami, tylko na kafe sa same bogaczki. Wozek jak wozek, ale zastanow sie czy nie lepiej kupic uzywana gondolke, a potem zainwestowac w lepsza, lzejsza spacerowke? Spacerowki w wozkach 2w1 sa ciezkie.

Gość gość
pewnie ze dobry wózek u nas pelno takich jeździ

Gość gość
dokładnie koła tylko pompowane , najlepiej na poczatek kupic tylko gondolkę a spacerowke inna bo

Gość gość
Mam podobny (za 850,00) i jest ok. Jedyny minus to to że gondola trochę mała i musiałam szybko na spacerówke zmienić. Być może w sezonie wiosenny byłoby ok, ale zima wiadomo kombinezon, koc i młody się po prostu nie mieścił. Co do nosidełka to zależy czy dużo będziecie jeździć autem bo atestów chyba ono nie ma. Ja natomiast nosidełko używałam do usypiania.Kilka razy bujnęłam i młody spał.

Gość gość numer jeden
Dla mnie ok. Nam się udało bo wygraliśmy bon na wózek do 3.500 zł. i kupiliśmy chicco I-move. W innym wypadku na pewno bym nie mogła sobie na niego pozwolić i pewnie wybrałabym jakiś podobny do Twojego. Wybierz tylko ładny kolor, bo niektóre wyglądają tandetnie (według mnie) Któryś z dwukolorowych bym wzięła tj. bez kwiatków itp :)

Gość gość
wygląda ok, i na zdjęciach ma wszystko to co wózki za 1500 zł i więcej. Jak cię stać na taki to kupuj, wózek to wózek. Te droższe też nie mają samych super opinii, zawsze ktoś się do czegoś przyczepi.

Gość gość
całkiem ok

Gość gość
ja kupiłąm wózek implasta - 5 lat temu za 2 tysiące, rozleciał się, siostra miała za 800 zł i chowa się na nim już 3 dziecko

Gość gość
to ja autorka dzieki za opinie. Wiadomo, że takiego fotelika używać do samochodu nie bede, co najwyżej dokupie adaptery i czasem wepne, jak wyskocze z dzieckiem na zakupy. Kolor też jakiś neutralny, a nie w kwiatki czy w groszki heh:-P czarny+ turkus lub brąz+beż są całkiem niezle.

Gość gość
Turkus i popiel jest ładny.

Gość gość
może być, ja bym kupiła fiolet + czarny

Gość gość
autorko, jak nie stać cię na wózek za 1500 i fotelik za 2000 tys , to według chorej kafeterii nie powinnaś mieć dzieci... Ja miałam wózek za 600 zł i żyję i ja i moje dziecko..może jeszcze nawet jeszcze posłużyć kolejnemu dziecku:)

Gość gość
skoro siostra jest na nie na podstawie niczego :P a koleżanka używała go przy dwójce dzieci to chyba sugeruj się tą drugą :)

Gość gość
wiesz co ja kupiłam zipp adbor-nie wiele droższy. Miałam przeznaczone 2 000 ale jak tylko go zobaczyłam w sklepie nie patrząc na cene stwierdziłam "ten będzie mój" patrze na cene a tam 850 zl (aż mi się śmiać chciało bo chciałam całe 2000 na wózek wydać) i dodałam 150 na fotelik ;)

Gość gość
to ja od zipp adbor i nie musisz patrzyć do końca na testy mi to wytłumaczyła sprzedawczyni fotelików-te fotele są po prostu droższe bo za testy ktoś zapłacić musi, ja następny fotelik też kupiłam bez testów (4baby) i również jesteśmy zadowoleni.

Gość gość
Serio 1500 tak dużo :o? Nasz wózek kosztował 2 tysiące i to średnia półka cenowa.

Gość gość
Szczerze ? Cale szczesie ze cie nie stac, wozek powyzej 1.000 to wyrzucanie kasy :)

Gość gość
zastanowie sie i moze dorzuce te 150 do zipp adbor bo tez ladny

Gość gość
Gondola ma 80 cm! to bardzo duzo