Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest szyjka macicy w 10 tyg. ciąży???

Polecane posty

Gość gość

mam male pytanko!!jestem w 10 t.c i tak od 2 tyg moje ujscie zewnetrzne szyjki macicy jest delikatnie otwarte na szerokosc palca i na dl,1cm tzn. moge tam wlozyc opuszek palca!!moze bym tego nie zauwazyla ale biore luteine dopochwowo wiec nie sposob zauwazyc!i wydaje mi sie ze ta szyjka jakos super twarda nie jest!!nie wiem co o tym myslec, a do doktora mam wizyte dopiero za tydzien, za wwszystkie odpowiedzi z gory dziekuje!!!

Gość gość
A po co tam tak grzebierz. Tez bralam luteine ale nie wpychalam jej tak by czuc szyjke tylko normalnie jak zwykla globulke czy tabletke.

Gość gość
moze być otwarte nie oznacza to ze jest całkowicie otwarta-a p oco tam grzebierz-chcesz spowodować poronienie grzebiąc w szyjce ? najwazniejsze ze dalej szyjka trzyma,ale sama nie dosięgniesz tam gdzie dosięga ginekolog by to sprawdzić,moja szyjka zmiękła w trakcie brania luteiny i też miałam wrażenie że jest jakby otwarta ale nie grzebałam tylko zapytałam o to ginekologa

Gość gość
moze byc normalne szczegolnie jak juz rodzilas

Gość gość
ja właśnie miałam mocno zamknięto w okolicy dnia spodziewanego okresu potem była nadal twarda,potem zmiękła i taka się zrobiła ale fakt jestem w kolejnej ciąży