Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata, 166cm wzrostu i ważę ponad 80kg

Polecane posty

Gość gość

jestem załamana, soba, moim zyciem, wszystkim tłuszcz zalewa mi umysl, nie moge sie na niczym skupic, ciagle mysle o mojej tuszy, ciagle porownuje sie z innymi :( chyba umre jako grubaska, diety dzialają ale po nich mam szybko jojo mimo, ze jem normalnie- zadnych slodyczy, chipsow, slodkich napojow, pije zielona herbate, wode, jem duzo warzyw potem wprowadzam tzw zdrową zywnosc, kasze, biale mieso z kurczaka, jakas zupa pomidorowa, zwykle zarcie, bez przesady, normalne porcje I ZNOWU TYJE, w 2-3 miesiace wraga praktycznie wraca 2 lata temu wazylam 98kg, wiec to i tak postęp :O schudne moze do 30stki :O

Gość gość
Niedługo zostaniesz godzillą

Gość gość
Zawsze byłaś przy kości czy tak przytyłaś?

Gość gość
Najpierw była King Kongiem teraz zamienia się w Godzillę

Gość gość
Byłam bardzo szczupla, mam drobna budowe ciala, jako dziecko bylam kruszynką. Przytylam na poczatku liceum, po maturze bylam juz świnią :O Mysle, zeby zrobic wszystkie badania, ale nie wiem czy to cos da. Gdybym miala problemy z tarczycą to byly by jakies objawy, a nie mam zadnych, jestem zdrowa, tylko czesto mnie bolą nogi gdy duzo chodze i latwo sie męcze

Gość gość
może to gluten? jaką masz grupę krwi?

Gość ja tez jestem gruba
mam 25l wzrost 172 i waze 58 - chcialbym schudnac do 50, zeby znalezc chlopaka

Gość gosc49
ja tez jestem gruba mam 25l wzrost 172 i waze 58 - chcialbym schudnac do 50, zeby znalezc chlopaka :D:D:D z kości na ości? ;)

Gość gość
To dziwne, że tak przytyłaś. Powinnaś zrobić badania! Właśnie takie tycie bez powodu i szybkie męczenie powinno dać Ci do myślenia. To może być niedoczynność tarczycy. Przebadaj się:)

Gość ja tez jestem gruba
chlopaki maja szczuplejsze ode mnie dziewczyny, jestem za gruba by kogos miec, z reszta wiekszosc chlopakow nie jest umiesnionych tylko chudych wiec tez chcieliby patyki miec a nie grube, grubsze od nich dziewczyny

Gość ja tez jestem gruba
gdybym sama wazyla 80 kg z domu bym nie wychodzila, wstydzilabym sie ludziom pokazac:( ... autorko nie wiem jak z tym balastem zyjesz, ja bym nie umiala, w depresje bym wpadla, choc sama te sie piekna nie czuje, ale taka tusza zabilaby we mnie chec do zycia. na ironie losu akurat te grube ii otyle kobiety zawsze sa usmiechniete, szczesliwe, pelne energii, bo sobie nic nie odmawiaja, nie dbaja o to jak wygladaja, maja to gdzies, nie przejmuja sie tym, ciesza sie jedzeniem na umor i brakiem ograniczen, no tak tez mozna zyc, ale ja tak nie umiem, im gorzej wygladam tym gorzej sie czuje, z reszta wyglad mowi wiele o nas samych

Gość gość
To jest właśnie problem grubasów. 90% pisze, że nie może schudnąć, a uważa co je itp. Tyle, że nigdy nie wspomina o jednym: "ćwiczeniach", które są potrzebne by trwale schudnąć. Ciężko dupsko ruszyć co? Pobiegać dziennie chocby z 30min., wycisnąć troche potu. Każda tylko diety, diety, diety. A potem płacz na forach.

Gość gość
Nie wiecie skąd u niej taka waga, nie wiecie dokładnie co próbowała z tym robić, a już oczywiście kafeteryjne osądy zapadły:o żenada, po prostu żenada. Zamiast dziewczynie coś podpowiedzieć, wytłumaczyć co robić, to już plują jadem:o gdybym coś wiedziała na ten temat to bym Ci pomogła, ale niestety słaba jestem w tej dziedzinie-jedyne co stosowałam na spadek wagi to głodówki i brzuszki:D

Gość gość
Nie przejmuj się tymi super laskami. Ja ważyłam 86kg teraz ważę 54 kg jeśli chcesz to możemy na ten temat pogadać i może coś doradzę ;)

Gość gość
W jakim czasie tyle schudłaś?:)

Gość fajna Jola
Wiecie co? Mam podobne gabaryty, czuje się atrakcyjna i mam powodzenie. Fajnie nie?

Gość gość
1,5-2 roku. Przeważnie ćwiczeniami. Diety na nic się zdały w moim przypadku, bo jem od zawsze bardzo mało i sama nie wiem czemu byłam tak gruba. Na dietach praktycznie całe życie 1500kcal i nie więcej, czasami nawet schodziłam do 900kcal. I nic byłam gruba. Teraz jem nawet i 2000 kcal, ale zdrowych! Dużo wody i ćwiczę regularnie. Trzeba też zmienić myślenie. Nie dawać sobie forów, nie folgować sobie tylko ciężko pracować. Biegałam nawet w deszczu i śniegu po 12h pracy.

Gość gość
ale pasztet ja bym sie powiesił

Gość gość
Wiem jak to jest grubą. Ważyłam w końcu 86 kg, też byłam uważana za atrakcyjną, podrywano mnie, byłam zadbana, niczego mi nie brakowało, nie czułam się gorsza bądź mniej pewna siebie. Ale dziewczyny! Nie patrzcie na to tylko na swoje zdrowie. Może się czujecie w porządku i wmawiacie sobie, że jest wam dobrze z kilogramami. Nie jest. Po takim odchudzaniu widzę poprawę. Nie boli mnie kręgosłup, nie bolą mnie stawy, moje stopy nie są już tak płaskie, nie mam problemów z przemianą materii i ogólnie z brzuchem. Mam więcej energii, nie jestem już tak ospała. Mogę dużo wymieniać. Nie chudnijcie ze względu na wygląd, ale ze względu na zdrowie. Ja się nie brzydzę grubych ludzi, nie czuję się od nich lepsza. Sama byłam grubsza i dobrze wiem jak to jest.

to nie zauważyłaś, kiedy tyłaś? niestety raz pomnożone komórki tłuszczowe zostają na zawsze, ale nie łam się, jesteś młoda, walcz, na pewno w końcu znajdziesz sposób, tylko nie zapominaj o wysiłku fizycznym

Gość gość
Ja tez jestem gruba = zacznij sie leczyc dziewczyno u psychologa!

Gość gośćWWQ
aDWQDWQ

Gość gość
hej to wcale nie jest tak zle ja waze 80 kilo i mam 166 mam 17 lat tez sie odchudzam ale stopniowo nie radze wprowadzac radykalnych diet ja robilam sobie glodowki czasami zjadlam tylko 1 jablko w czasie dnia ale nie warto!!!!!!!!!! zanikl mi okres, pogorszyl wzrok i moje problemy z sercem potem musialam jesc tabletki na wywolanie okresu i znowu przytylam jeszcze bardziej! zaczely mi rosnac na twarzy wlosy NIE ODCHUDZAJCIE SIE RADYKALNIE NIE WARTO

Gość gość
ja mam 31 lat, 166 wzrostu i waże 72 kg. Mężczyźni się za mną oglądają,flirtują więć nie jest z Tobą źle jestem zadbana i mam męża:)

Gość gość
Nie załamuj się! Ćwicz, bo nawet jak schudniesz, to nie będziesz zdrowa, a to najważniejsze! i naturalnie się odchudzaj, stopniowo, to jojo nie będzie - tu są np. dobre diety http://terapiasokami.pl/pl/n/list No i jednak zrób te badania, może to skutek choroby, skoro przytyłaś tak nagle.