Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernadetkaaa

Dziewczyny czy macie z matkami dobry kontakt?

Polecane posty

Gość Bernadetkaaa

Czy mozecie z nimi o wszystkim pogadac? O kosmetykach, facetach, ksiazkach, problemach wiekszych lub mniejszych itp.? Bo ja z moja kompletnie nie moge sie porozumiec :o Jak ja mowie A to ona B, i tak zawsze od kiedy pamietam :o A jak jest u was?

Gość poli30
ja z mamą mam bardzo dobry kontakt,o wszystkim możemy pogadać.

Gość Bernadetkaaa
Fajnie masz, zazdroszcze ci

Gość poli30
:)

Gość gość
Bernadetkaaa ja mam tak samo jak ty, a ile masz lat

Gość gość
ja mam tak samo jak Poli wie o wszystkich moich problemach gadamy codziennie

Gość gość
Moja matka pyta się jak minął dzień. Mówię, że w porządku. Chociaż miałam bardzo ciężki i przykry dzień pełen problemów. Ale gdy powiem, że było źle nawrzeszczy na mnie... Naprawdę takie mam relacje z matką. Więc nie narzekaj może być gorzej. Moja jest chora na nerwice i się na mnie wyżywa.

Gość Bernadetkaaa
Mam 32 lata, moja mama 60 wiec nie jest stara kobieta. Marzy mi sie taki dobry kontakt z mama, zebym mogla jej o wszystkim powiedziec i zeby jakos potrafila mnie zrozumiec i doradzic, a nie ciagle krzyczec lub reagowac absurdalnie :( W sumie to temat jak rzeka, bo od kiedy pamietam nasze relacje zawsze takie byly. Ale czym jestem starsza tym bardziej mi to doskwiera

Gość stłuczone lusterko
mam dobry kontakt z nią, ale denerwują mnie jej małe 'wady' (np. bałaganienie, zmienność humorków, chamskie odzywki gdy coś nie pasuje, albo gdy np ma w ręku telefon i nawet gdy go przegląda, to wyłącza się prawie całkowicie, jej długie rozmowy przez telefon i tak dalej) i przez to często się kłócimy, a raczej ja się kłócę, a ona często mnie ignoruje. ale mogę z nią pogadać na bardziej lub mniej babskie tematy, razem obgadujemy niektóre wredne sąsiadki i życzę każdemu takiej wspaniałej mamy jak moja:)

Gość gość
Nie przejmuj się ja mam 18 lat a moja mama 55. Nie raz sprzeda mi z liścia... Jestem jeszcze na jej łasce. To przykre, ale myślę, że tego się nie zmieni. Skoro masz 30 lat i przez tyle czasu nie nawiązałaś z matką dobrego kontaktu to trzeba się z tym pogodzić i to olać.

Gość gość
z moja corka gadam prawie co dzien o wszystkim, radzimy sobie nawzajem - ciuchy, kosmetyki, faceci , sprawy zawodowe polityka, lektury,opowiadamy kawaly, ploteczki -- jednym słowem - zycie.