Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mally1

jak go zrozumieć ?

Polecane posty

Gość mally1

heej. jestem strasznie zdesperowana, moi znajomi już nie mogą o tym słuchać i mówią tylko "jemu nie zależy" , a ja nie mogę sobie poradzić , poznaliśmy sie kilka miesięcy temu nad jeziorkiem , on ze znajomymi ja ze znajomymi , okazało sie ze jestesmy z tej samej miejscowości .on 7 lat straszy , zaczęliśmy pisać ,spotykać sie, on nagle zerwał kontakt, wrócił do byłej , meczyłam go o wyjaśnienia az napisał mi ze nie miał czasu sie odezwać , po 2-3 miesiącach napisałam do niego bo mi zależało , znowu zaczęliśmy pisac , pisał ze mu zależy, że chce sie spotkać ale jakos nie mial czasu , na ostatniej imprezie spotkałam sie z nim , spałam u niego ( ale nie uprawialiśmy sexu) mówił ze nie che sie zakochać, ze nie chce abym ja sie zakochała bo on jest bezuczuciowy i nie potrafi okazywać milosci , mówi mi zebym próbowała i moze cos z tego bedzie , jak sie widzimy to mowi ze mu zalezy i pisze do mnie np."skarbie " ale nie okazuje checi spotkania .zapytałam go wprost o sytyację on powiedział ze musimy sie spotkac i zobaczymy co bedzie . zaprosił mnie na randke po czym sie nie odezwał ogólnie mi na nim zalezy i chciałabym próbować, mój przyjaciel mowi , ze to ze on mowi ze boi sie milosci to bajeczki , myslicie ze on naprawdę jest trudny czy ma mnie gdzies i to wymówki .???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować