Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znak niedozwolony

Laptop komputerowe pytanie nagrywarka czy ???

Polecane posty

Gość znak niedozwolony

hej ,mógłby mi ktoś z dobrego serca łopatologicznie wyjaśnić jaką funkcje ma mieć lapek bym mogła sobie nagrać film ? Mam teraz toshibe satellite c660 1nw , moge podac link do specyfikacji ,no i nagrywa bez problemu, niestety obudowa jest do wymiany i jestem na kupnie nowego ( max 1400zł) ,no i mam kłopot bo nie wiem o co kaman z tymi nagrywarkami , przy mojej toshibie też nie pisało że z nagrywarką a nagrywa , jaki to nagrywanie ma symbol w specyfikacjach ? skąd się tego dowiedziec ? bo ja pierdu kupić lapka i dokupywac nagrywarke. Dziękuje z gory za pomoc.

Gość gość
sam kupiłem lapka bez napędu optycznego. lenovo y510p i nie narzekam. po co ci nagrywarka?

Gość znak niedozwolony
nie kaman strricte o nagrywarke a o lapka z mozliwioscia nagrywania ,o to jak to sie fachowo zwie bo chyba nie nagrywarka . naped optyczny więc? Poleć coś :) musi być solidne bo sporo podróżuje , w gry nie gram .

Gość znak niedozwolony
up

Gość gość
w nowych notebookach nie ma już zwykłych napędów, każdy lapek ma nagrywarkę, chyba że wogólę nie posiada, tak więc jakiego lapka byś nie kupiła to będzie nagrywać na 100%, omijajcie sklepy mediaexpert, oszuści i naciągacze

Gość gość
na podróże to ultrabook, 13.3 cala, bateria minimum 5h, procesory zawsze dobre, i3, i5 , i7, tylko nie hp i samsung, toshiby są dobre, dla kobiet lenovo w ładnych obudowach

Gość znak niedozwolony
dzieki , piszcie wiecej :) wygląd mało istotny , musi być solidny ,wiecie jak wygląda tel samsung solid ? jak paczka amunicji hehe ,a ja go uwielbiam ,jest istotnie niezniszczalny. Co do lapka to tez nie chce miec pozniej kłopotów z wymiana jakiejś czesci ,tak jak np obecnie nigdzie nie idzie kupic obudowy do mojego lapka

Gość gość
w laptopach można wymienić tylko dysk i ramy, więc nie patrz na nie, najważniejsze żeby procesor był dobry np i3, i5 i i7 od intela

Gość znak niedozwolony
dzień dobry:) Zapytam krótko - jaki rodzaj napSuper Multi DVD+/-RW/RAMdu by móc zapisywac dane /filmy teksty nute/ na płycie Jakie oznaczenie tego napedu w specyfikacji lapka ? Czy napęd optyczny i Super Multi DVD+/-RW/RAM ? Ludkowie pomóżcie bo mam wolne raptem dwa dni i musze kupic kompa

Gość znak niedozwolony
up

Gość znak niedozwolony
tylko nie piszcie bym spytała sprzedawcy ,wstydze sie po prostu ...ze nie wiem takich rzeczy , normalnie mi głupio ,chce byc co nieco ogarnieta w temacie zanim wyjde na miasto w poszukiwaniu lapka