Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 latek

czy w wieku 25 lat już nie znajdę dziewczyny i zostanę sam?

Polecane posty

Gość 25 latek

mam 25 lat. Wydaje mi się że już czas miną na poznanie swojej życiowej partnerki. Byłem 3 lata w związku i rozstaliśmy się . Teraz myślę że już za późno na związek że coś minęło. W jakim wieku poznaliśCię swojego życiowego partnera czy partnerkę?

Gość gość
jklklkl

Gość gość
mam ten sam problem, dziewczyny albo z dzieckiem, albo glupie, albo brzydkie

Gość gość
Witaj w klubie. Też myślałem, że to ta na całe życie. Też się rozstaliśmy, a raczej ona odeszła. Ponad 3 lata razem. A teraz zaraz stuknie mi 26 na liczniku.

Gość gość
Jak będziesz się użalał nad sobą, to tak zostanie. Masz być kruwa peipzronym lwem, a nie przestraszonym leszczem. A co do twojej wrażliwości, to pamiętaj, że nawet lwy mają miękką grzywę. Nie przejmuj się po prostu nie wpadaj w dół, tylko trzymaj się na powierzchni, a będzie dobrze. Facet im starszy, dojrzalszy, tym lepszy dla kobiety jako partner.

Gość gość
Czy już nie znajdę dziewczyny w wieku 22 lat. Nigdy nie byłem w związku, nawet jego zalążku nie miałem ani dobrej koleżanki.

Gość gość
jak sądzicie?

Gość gość
niedorajdy

Gość gość
Niedorajdą mnie nazywasz? A co ja niby miałem takiego zrobić żeby mieć już dziewczynę? No powiedz, oświeć mnie. Podziel się ze mną tą tajemną wiedzą.

Gość gość
To się cieszcie że macie po 20 kilka lat, ja mam 33, 7 lat w związku i wszystko szlag trafił, nawet jakbym poznał jakąś laskę, to zanim będę pewny że chce założyć z nią rodzinę o ile w ogóle po takich doświadczeniach można być czegoś pewnym, to minie kolejne 4-5 lat więc może być już trochę za późno... ale już się z tym pogodziłem na szczęście.

Gość gość
ja jestem kobitka rocznik 88 :) hehhee tez sama

Gość gość
Ale biadolicie jakbyście mieli po 70 lat :) Przecież obecnie ludzie dość późno wchodzą w związki małżeńskie. A to, że inni są w związkach nie oznacza, że są w nich szczęśliwi. Lepiej być samemu, niż samotnym we dwoje.

Gość gość
Nie usankcjonowali tego związku w USC ale każdy z kimś jest nieformalnie. Ale lepiej też jest być razem z kimś niż samemu.