Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulka424

Nikt mnie nie lubi

Polecane posty

Gość Madziulka424

Jestem Magda i mam 14 lat.Nie mam żadnych znajomych ani przyjaciółki. Jestem miła koleżeńska.Jak chcą to dam im lekcje odpisać,podpowiem na sprawdzianie ale potem mają mnie gdzieś :(Nigdy nie powiedziałam o nich złego słowa ,nie obgadywałam ich ale one robią to ciągle:(Jedyna moją koleżanką,z którą czasem mogę pogadać jest A. ale to rzadko ona nie mieszka w tym samym mieście dopiero za rok ma się przeprowadzić blisko mnie.Ciągle się ze mnie wyśmiewają i w ogóle .Koledzy jeszcze jak gramy w siatkę ,ręczną,nożną czy coś innego to jeszcze się do mnie odzywają w stylu podaj,dawaj,strzelaj itp.Jak uda mi się strzelić gola czy jak to powiedzą dobrze Magda ale tak to nic :(One uważają mnie za jakąś chłopczycę ,bo nie chcę się malować,plotkować o innych co jest bez sensowne .Kiedyś próbowałam się do nich odezwać ale z marnym skutkiem :(Jedna z nich powiedziała mi zmień się to się zaprzyjaźnię z tobą .Z ciekawości spytałam jak ,a ona:przestań oglądać horrory,nie czytaj tyle,zrób sobie jeszcze po jednym kolczyku w uchu,zacznij nosić makijaż,zetnij włosy,przestań grać w piłkę,przestań grać wte okropne gry (last chaos ,legend online itp.) Nie wiem co robić poradźcie coś Marta ;)

Gość belzebubb
nie martw się, wyjdzie ci to na dobre, ludzie to debile i tacy jak oni, co ściągaja od ciebie w końcu trafiają do mnie, a ty się na nich nie upodabniaj, bo jesteś lepsza a z czasem to zrozumieją a wtedy ty nie będziesz chciała z nimi gadać

Gość gość
podpasujesz sie Marta a chlupcy do ciebie mówią Magda haha ale prowo nawet nie wiesz jak sie nazywasz

Gość Było miło
Nie zwracaj uwagi na tych debili.Nie dawaj im ściągać, nie staraj się o ich względy, szkoda zachodu.Bądz sobą, po latach będą Cie podziwiać, na pewno będziesz kimś ważnym w swoim życiu,a one zostaną z ręką w nocniku.Znam takie ze szkoły.Dziś są bezrobotne na garnuszku MOPS-u a moja przyjaciółka jest właścicielem firmy.Z Niej też te d***** szydziły, ja tylko z Nią się przyjazniłam i nadal przyjaznię.

Gość Madziulka424
Dzięki za słowa otuchy ;)

Gość gość
Nie wchodź im w d**ę ;)

Gość gość
nie warto naginac sie do debilów -ja przeszlam szkole bez zadnej przyjazni, i nie utrzymuje zadnego kontaktu z kolegami i kolezankami z bylej klasy -szkola sie skonczy i wsio