Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma przystojnych facetów w tym kraju

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy albo mają wygląd koczkodana albo są tacy byle jacy :o

Gość gość
przeciez wyglad sie nie liczy:P

Gość gość
a autorka ile ma lat? tak z ciekawosci

Gość gość
26 lat

Gość autorkaaa
55 lat

Gość gość
i wszystkie moje koleżanki podzielają ten pogląd. Faceci w Polsce wcale o siebie nie dbają, nie potrafią się ubrać tylko w takich szaroburych kolorach łażą albo czarnych :o

Gość gość
Oj są :) Niewielu ale są takie ciacha że kolana się uginają

Gość gość
to moze daj nam pare wskazowek jak sie mamy ubierac. najlepiej ze zdjeciami

Gość gość
skoro nie wiesz jak to już się nie dowiesz

Gość gość
sama nie wiesz :D

Gość pauulla
Ja bym jeszcze dodała, że się nie myją. Dziś jechałam w widzie z facetem od którego strasznie śmierdziało potem. Powinni golić pachy i używać antyperspirantów.

Gość gość
Tysiące negrów i pakistanczykow czeka w angli na piekne polki 🖐️ a tak zresztą to nie dla psa kiełbasa, takie życie

Gość gość
Tysiące negrów i pakistanczykow czeka w angli na piekne polki 🖐️ a tak zresztą to nie dla psa kiełbasa, takie życie

Gość gość
ehh, kiedy spaceruje z moim chłopakiem (nie jest Polakiem) to oboje się za głowę łapiemy. wiekszośc facetów w miescie w którym obecnie mieszkamy chodzi w dresach. kaktusy pod pachami nogi stawiaja na boki jak kaczka i do tego wiązanka kur.. niestety autorka ma troche racji. to już nie tylko ten ubiór, ale w ogóle sposób bycia, wypowiadania się i intelekt pozostawiaja WIELE do życzenia. oczywiście, są rodzynki, ale rzadko je widuję. w warszawie częsciej, ale tu gdzie teraz siedzimy jest kiepsko...

Gość pauulla
Ja jeszcze nie spotkałam faceta który by zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Większość nie tylko fizycznie jest do bani ale jeszcze nie potrafi się odezwać a jak coś już powie to tylko uciekać.

Gość gość
a ja widuję codziennie przystojniaków, aż dech zapiera ;] Najbardziej kręcą mnie ci wysportowani w sportowych łaszkach :D

Gość gość
sportowe łaszki to na siłownię. facet powinien umieć rozróżnić gdzie co się zakłada. no chyba, że idzie pobiegać. ja nie mam ochoty rozmawiać ze śmierdzącym przepoconym facetem, co ubran nie zmienia wychodząc z siłowni. blee

Gość gość
najfajniejsi są faceci w rurkach :D a takich jest coraz więcej

Gość gość
ale tu głupotą bije..

Gość gość
każdy ma swój typ. Mnie kręcą wysportowani w sportowych ubraniach. Ale oczywiste jest to, że wszędzie w bluzach sportowych chodzić nie będzie....

Gość gość
no coż, jak Polki mają taki typ, to co się dziwić drechom z kaktusami pod pachami?

Gość gość
polkom marzy się silny macho, kogucik, co każdemu w razie problemu wp******i.

Gość On29wwaaa
oj drogie damy wybredne jesteście,może to i dobrze.Ale poczekamy 10 lat i sytuacja "trochę" się zmieni.

Gość gość
ja lubie facetów normalnych, nie jakichś zgrywających nie wiadomo kogo. nie lubię wulgarnych chamów prostaków i cwaniaczków. zupełnie nie mój świat.

Gość gość
oo to jest ten typ pań które kochają panów w sportowych laszkach. pięknie się na ulicach/ przystankach prezentują razem. :D

Gość Pyrlandzkie dziecię
On29wwaaa oj drogie damy wybredne jesteście,może to i dobrze.Ale poczekamy 10 lat i sytuacja "trochę" się zmieni. . No mam nadzieję, że o siebie zadbacie, bo zostaną Wam w końcu tylko 15 lat starsze kobiety...

Gość gość
ale wy jesteście ograniczeni;] dla was wysportowany facet to łysy napakowany kark chodzący w rozciągniętych dresach z szczotą pod pachą ;P Nie napisałam, że chodzący na co dzień w dresie ale ogólnie, że podobają mi się wysportowani w sportowych ubraniach. Chodzę na siłownię i miałam okazję popatrzeć na fajnych facetów. Ale szczupłych a nie napakowanych. Bo tylko w takich gustuję. A do dziewczyny z obrazka mi daleko, bo rzadko się maluję i jestem blada ;]

Gość On29wwaaa
ja akurat dbam o siebie, tzn o ciało: basen,siłownia,rower,narty i nie unikam dentysty. Niestety chodzę w dresie,gdyż bardzo mi w nim wygodnie.Nie odpowiada mi dopasowanie się do czyjejś mody.Aha ciuchy zawsze mam czyste,codzien zmieniam i myję się tez codzien. Kolejna wada ktora mnie skreśla to zakola,ale cóż poradzę,peruki nosic nie będę.

Gość gość
dres na codzien absolutnie wyklucza potencjalnego partnera. odrobinę wyczucia facet w kwestii ubioru powinien mieć.