Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś kto bierze nakrotyki

Polecane posty

Gość gość

J.w.

Gość gość
ja czasem se lubie przycpac

Gość gość
ja też, ale tylko here po batach

Gość gość
Ja wolę naleśniki.

Gość gość
Masakra;(

Gość gość
oczywiście ze są taki margines społeczny jak ćpuny powinno sie wybijać nie zależnie od tego co biorą. A jeszcze później trza takich nieudaczników leczyć za nasze pieniądze. Powinno sie strzelać i było by taniej jedna kula mniej w łeb zupełnie gratis.

Gość gość
Ja nie biore i radze ci tez nie brac jak nie chcesz skonczyc w rynsztoku. Moj kuzyn bierze i ni ejest z nim dobrze :( Wiec jak to ma byc prowo to ci sie nie udalo :o

Gość gość
To nie ma byc niestety prowo:( Moja kolezank pali maryśkę, przychodzi do szkoły najarana. Ponadto wiem, że zażywa amfę. Później nie może jesc przez dwa dni. Załamka. Na pewno nie robi tego dla popisu, bo ona tego nie rozpowiada. Wiem bo widzę jak wyglądają u niej imprezy

Gość gość
To karabin i trzeba strzelać jedna oferma i ćpunka mniej dla świata i dla państwa sami robia ćpuny krzywdę a później płacz.

Gość giworek
gdy potrzebuję się narkotyzować to idę do mojej sąsiadki , która hoduje kury i ma kur chyba 1500 albo 1000 jajek znoszą a we wsi wszyscy wiedzą, że sąsiadka ciągle pierdzi i na obiad ma kapustę z fasolą , ogromne stężenie biotanu i metanolu jest u sąsiadki, więc wszyscy klienci tylko na moment przychodzą do sąsiadki odebrać świeże jajka i uciekają , nie rozumiem dlaczego fanatycy narkotyków wolą wąchać konopie indyjskie od metanu wyprodukowanego przez świnie albo kury ?