Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeyyyyy

seks bez zobowiązań z byłym

Polecane posty

Gość honeyyyyy

Witam, mam pytanie co byście zrobili na moim miejscu czy pchać się w taką sytuację? byliśmy parą nie cały rok i zerwaliśmy, teraz po 3 lata znowu mamy ze sobą kontakt jak najlepsi przyjaciele. ja ani on obecnie nie mamy nikogo. podczas naszych rozmów zaproponował mi seks bez zobowiązań zeby sobie nawzajem dać przyjemność co o tym myślicie? można wejść w taki układ?

Gość gość
w jakim wieku jesteście?

Gość gość
Bardzo zly pomysl, bardzo zly.

Gość Beata 29
Jasne,jeśli Ty i on tego. chcecie,to z czym problem. Jeżeli facet zadawala Cię w łóżku to najważniejsze. Konwenanse zostaw na boku. A może znowu będziecie razem?

Gość gość
Jeśli oboje jesteście dorośli, wolni i chcecie tego to w czym problem? Wasza sprawa :) przecież w każdym momencie możecie skończyć ten układ... Jest tylko jedno ale, bo widzisz, ja się wpakowałam w dokładnie to samo co Ty. Tyle że nazbyt się zaangarzowałam emocjonalnie i zaczęłam wierzyć, że wrócimy do siebie i to był wielki błąd. Bo on po jakimś czasie postanowił zniknąć z mojego życia. Cierpiałam chyba jeszcze bardziej niż przy samym zerwaniu a nawet nie mogłam mieć mu niczego za złe skoro sama zgodziłam się na ten układ który suma dumarum trwał ponad rok (a wcześniej 2 lata związku). Tak więc rozważ sama w,sobie czy aby napewno nie czujesz już nic do niego głębszego. Jeśli nie to droga wolna.

Gość gość
jak jestes puszczalska to tak, jesli sie szanujesz to nie.

Gość gość
to nad czym sie zastanawiasz jak tylko ma duzego i dobry jest to niech cie pakuje

Gość Nanatalia
Ja tam robię to ze swoim byłym i nie żałuje :D

Gość gość
Nikt ci tego nie odbierze,a czas płynie.Najwyzej mozesz zaciążyc.

Gość gość
daj jemu dobrze popalić, tak aby bańki nosem puszczał, jak się daje to korzystaj ile się da

Gość gość
Tez tak mialam tylko puzniej mialam chopaka przez 1.5roku ale ciagle mnie ciaglo do bylego ale juz nie seks tylko rozmowa wiec postanowilam rzucic wszystko i sprobowackolejny raz okazalo sie ze jest dla mnie najwazniejszy wzielismy slub i zaczelismy starania o bobasa i terax momy synka:-)

Gość gość
moj chlopak pracuje juz dwa lata w norwegi, jakies 1,5 roku spotkalam bylego i po krotkiej rozmowie zaproponowalam mu spotkanie na kawe u mnie, po chwili gdy wszedl tak sie podniecilam ze niedlugo wytrzymalam jak mu nogi rozlozylam i jego sztange sama sobie wlozylam,juz dlugo o tym myslalam zebym jeszcze kiedy tak zerznieta byla jak wtedy co sie z nim spotykalam i mi sie to spelnilo bo teraz rabie mnie systematycznie jak tylko ma czas,a jak chlopak przyjezdza na urlop to on przestaje bo ja chlopakowi daje,ale mysle o nim

Gość gość
moj byly zaprosil mnie dzisiaj na kolacj***ardzo fajnie to wykobinowal bo mojego obecnego niema juz dwa tygodnie i nie bedzie jeszcze dwa to moge z nim byc ile bedzie chcial,wreszcie znow bede wypelniona i zjechana na maksa, tak jak on to umie a ma naprawde co wemnie wlozyc