Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abb3

NIegrzeczna w lozku

Polecane posty

Gość abb3

Witam, problem polega na tym ze moj facet ostatnio zaczal strasznie fantazjowac, kiedy sie kochamy mowi mi zebym byla niegrzeczna, zebym robila z nim co zechce, ze ja bede pania on moim niewolnikiem, zebym mowila mu niegrzeczne slowka. problem w tym ze nie wiem co mam robic.. jestem troche niepewna siebie, nie akceptuje mojego ciala, kiedy jestesmy blisko jest ok, ale kiedy wchodza takie gierki to troche odpadam.. faceci maja latwiej bo moga robic wszystko, a my? pozycja na jezdzca jesli chodzi o dominacje, okej.. ale co dalej? jesli mowi zebym robila z nim co chce, ja go caluje, masturbuje sie przed nim, ale nie wiem co moge robic wiecej? co moge mu rozkazac? i co mozna mowic niegrzecznego do faceta w lozku? bo tego juz kompletnie nie wiem. kiedy kaze mi miec nad soba wladze i chce go juz pozniej ujezdzac, to mowi zebym tego jeszcze nie robila, zeby stracil nade mna kontrole. wtedy tez zostaja pocalunki i masturbacja.. jakies propozycje? panie? panowie?

Gość gość
ja biore jego rece i klade za jego glowe. trzymajac je podgryzam szyje i uszy. w tym czasie go ujeżdżam. :)

Gość abb3
rece tez mu czasmi trzymam, kilka razy juz go wiazalam, ale dalej wydaje mi sie ze to moze byc za malo..ze nie jest mu wystarczajaco dobrze albo ze mysli ze jestem nudna

Gość abb3
a jakies niegrzeczne slowka do faceta?

Gość gość
nie musza byc niebezpieczne. wystarczy: cały dzien na cb czekalam, moja cipka nie mogla sie doczekac twojego kut/a/s/a, mam ochote cie zg****ic. itp

Gość PISS TO
jakie szalone pomysły ma ten twój chłopiec. przecież mikołaj do ciebie nie przyjdzie i co wtedy płacz będzie