Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z was chciała ale nie usunęła ciąży

Polecane posty

Gość gość

dlaczego tak się stało? i czy żałujecie?

Gość gość
chciałam,,tzn myslałam o tym ,dziecko było ze zdrady małżenskiej ale nie mogłam i odwołałam wizytę syn ma 14 lat,nigdy nie żałowałam,że go urodziłam,mój skarb męzowi powiedziałam prawdę,wybaczył mi a syna traktuje jak swego własnego,nigdy ale to naprawdę nigdy nie dał mi odczuć inaczej,nawet w kłótniach

Gość gość
Ojej. Taki mąż to skarb. Ciesz się

Gość gość
ja chciałam, bo zaszłam w ciaże w wieku 19 lat z facetem dla ktorego najważniejsza była zabawa. Dzis nasza corka ma prawie 9 lat a my jestesmy szczesliwym małżenstwem.

Gość gość
ja mam 19 lat,jestem w ciąży boje się reakcji teściów ;

Gość gość
predzej czy pozniej beda musieli sie dowiedziec. Z własnego doswiadczenia wiem ze lepiej powiedziec wczesniej.

Gość gość
wiemy o tym ale ciężko tak..mam 19 lat a mój chłopak 23 cieszymy się z tego ale problem jest z jego rodzicami..w niedziele ich poinformujemy..najwyżej mnie ze swojego domu wyrzuca;/

Gość Gataze
Nie wyrzucą. Byliby głupi. Są na tyle dorośli, żeby wiedzieć, że takie rzeczy sie zdarzają. Pożarna tym to przecież radość. Wnuk!

Gość gość
oby tak bylo;

Gość gość
A ja mam rocznego syna i weszłam na ten temat, bo się zastanawiam nad takim czymś: nie chce uprawiać seksu bo boję się ciąży, nie mamy warunków na drugie dziecko, nie wiem czy byłabym w stanie usunąć ciąże i nie mogę się przemóc do seksu... Raz się przemogłam sam sex był cudowny, ale pomimo tego że gumka nie pękła wariował jak głupia czy nie wpadłam. Co mi radzicie?

Gość gość
wyluzować:) wszystko jest w TWojej głowie, dobre zabezpieczenie zorganizuj, tabletki, gumki jest tego sporo... kochajcie się w dni niepłodne pluz zabezpieczenia i powinno być ok:)

Gość gość
tabletek brać nie mogę-po jednych miałam krwotok i nie chce eksperymentować, myślałam o spirali ale boję się bo wiem, że też nie daje 100% i zdarzają się przypadki że nie wyciągnięta na czas wrasta się w płód i dziecko rodzi się niepełnosprawne.

Gość Gataze
Masz rocznego syna i boisz sie, ze wpadniesz? A co syn sie nie udał? Z tym myśleniem, to Ci sie rodzina rozsypce zaraz, bo ciąża to nie jest tragedia tylko dziecko, które przecież nie jest tragedia w życiu (są wieksże). Narobilas sobie w głowie blokad przed seksem zamiast żyć pełnia życia. Całe szczęście, ze seks, choć jeden był udany, to wcale sie tak często nie zdarza...

Gość gość
gdybym miała wybierać to na Twoim miejscu usunęłabym ale teściową ze swojego życia