Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzić o takim smsie od kolegi z pracy znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

Zawsze możemy w pracy pogadać albo nawet po. Grunt żeby moja dziewczyna nie widziała sms bo wtedy będzie zmuła. jak myślicie?

Gość gość
że chce cię w******* ale kocha laskę🖐️

Gość gość
to porządny facet, ale lubi mnie bardzo

Gość gość
rzyczysz mówisz... hmmm a co to jest takiego? Może miało być ryczysz?

Gość gość
po prostu jego laska jest chorobliwie zazdrosna i jakby to zobaczyla, to mialby problemy

Gość gość
up

Gość gość
no wiadomo,swoją laskę kocha,ciebie może lubi lub tak jemu wygodniej skoro razem pracujecie,zawsze milej.

Gość gość
mam to samo , po prostu chłopak nie chce sie narażać swojej dziewczynie z byle powodu , a skoro on wie ze ona jest bardzo zazdrostna wiec nie chce jej denerwowac. jasne proste .

Gość gość
widzisz,mój mąż miał koleżankę w pracy ale strasznie namolną,wydzwaniała nad ranem przed 6(bo chce mu powiedziec plotkę a w biurze nie będzie miała jak) wieczorem(bo szef ją wkurzył bo podjął jej zdaniem złą decyzję)wisiała na telefonie godzinami dzwoniła z każdą pierdołą mąż strasznie się wkurzał ale nie chciał się z nią skłócić bo ich dobre relacje wpływały na funkcjonowanie produkcji,w cztery oczy mu mówiła ,że ona to go bardzo lubi i o wszystkim go będzie informować,a na spotkaniach odnośnie produkcji wbijała mu szpilę w plecy,on mimo,że o wszystkim mi mówił żadne rady nie skutkowały nie umiałam mu pomóc nawet dawał na głośnik ona po prostu nadawała jak najęta,prosił żeby nie wydzwaniała ona kwitowała to "oj tam oj tam",mówił,że mogą pogadać w pracy chwile po pracy ale ona i tak wydzwaniała,przestał odbierać od niej telefony po 17 stej,potrafiła dzwonić pisać kilkanaście razy,w końcu zmienił pracę(szukał od dawna) gdy tylko nadarzyła się okazja,to też wydzwaniała i na poczcie się nagrywała czemu nic jej nie powiedział ze szukał innej pracy.Mąż już od niej nie odbierał telefonów więcej a i przestała dzwonić po paru miesiącach.Więc może i ty nie narzucaj się,bo on może jest miły,bo taki ma charakter,a wcale nie ma ochoty na takie kontakty.

Gość gość
Wiesz ze ma dziewczyne ktora kocha a chcesz byc ta druga? Jaraj sie nimdalej, kiedys los sie obroci