Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy butelka jacka danielsa to dobry prezent dla chłopaka na walentynki?

Polecane posty

Gość gość
hahahahahaha no to romantyczny prezent strasznie XDDDD ej, ale jack daniel w porządsiu prezent

jezeli chodzi o mnie to tak, tandetne. Gdyby moj facet kupil mi butelke JD to wcale bym sie nie ucieszyla. Co innego jakies dobre wino. Chyba najbardziej pasuje sposrod wielu alkoholi do tej okolicznosci. Nie mowie o czajnikach i tego typu rzeczach ;). Poza tym zroźumcie, ze jack to wcale nie jest jakis cudowny alkohol, wg mnie wiekszosć ludzi szczegolnie gowniarstwa ktore nigdy tego w ustach nie mialo zrobilo z tego alko napoj bogow a tak wcale nie jest. Tak jak ktos wyzej napisal moze chivas? O niebo lepszy

a mnie się zdawało, że chłopak autorki lubi Jacka Danielsa...może to dlatego właśnie ten alkohol, a nie inni chce kupić, hm?

Gość gość
jak kto lubi, każdy ma inny gust i nie chodzi tu o to, ze ludzie zrobili mu reklame. ja jako dziewczyna też bym się nie ucieszyla z whisky ale jeśli o chlopaka to wydaje mi się, że to dosyć męski prezent... tylko czy romantyczny?

a co do win - ja np. nie lubię i twierdzę, że to przereklamowany alkohol :)

Gość gość
tak lubi i tak jak ktoś wyżej napisał, nie chodzi tu o to, że jest wychwalany przez innych czy coś, po prostu, lubi.

Gość gość
zgadzam sie, wino jest bardziej ''kobiecie''

ok, rozumiem kazdy ma inny gust. Ale rzeczywiscie nie jest to romantyczne. Tak jak napisalam nie uznajd tego swieta, ktore przepelnione jest czerwonymi serduszkami , cukierkowa milosci no bardziej slodko sie juz nie da. Dlatego tak piśźe, iz wydawalo mi sie ze w tak wazny dla niektorych dzien robicie cos niezwyklego, wychodzicie gdzieś razem by pamietac ten dzien do nastepnego roku a nie ograniczacie sie do picia butli w domu.

ok, rozumiem kazdy ma inny gust. Ale rzeczywiscie nie jest to romantyczne. Tak jak napisalam nie uznajd tego swieta, ktore przepelnione jest czerwonymi serduszkami , cukierkowa milosci no bardziej slodko sie juz nie da. Dlatego tak piśźe, iz wydawalo mi sie ze w tak wazny dla niektorych dzien robicie cos niezwyklego, wychodzicie gdzieś razem by pamietac ten dzien do nastepnego roku a nie ograniczacie sie do picia butli w domu.

Gość gość
Postawiłabym na bardziej romantyczny prezent, może to jako dodatek do czegoś romantycznego? Może coś typowo walentynkowego i fajne perfumy. Perfumy polecam z zapachowiec.pl bo są rewelacyjne, a z prezentem typowo walentynkowym to już zależy co lubi. Czy to może być jakiś kubek, miś, koszulka, a może coś własnoręcznie zrobionego ;)