Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9812aaa

Szukam koleżanki

Polecane posty

Gość 9812aaa

Witam. Tak sobie pomyślałam, że może napiszę na kafeterii skoro nieraz widzę takie tematy... Jestem studentką, studiuję w Warszawie. Jestem 'dzikuską' ale nie jestem chyba jakaś nienormalna. Nie mam znajomych, mam raczej niską samoocenę i w ogóle...Ale nie martwcie się, jak się 'zrobię' to nie straszę wyglądem, nie jestem zdeformowana ani brzydka, jestem po prostu dziwakiem. Chciałabym mieć jakąś przyjaciółkę ale taką naprawdę super, wierną, szczerą, uczciwą. To samo oczywiście bym zapewniła. Wymagam ogromnie dużo, nie chcę się kolegować z żadnym tępakiem. Chciałabym takiej przyjaźni jak z obrazka, wspólne zainteresowania, tematy, zaufanie, wyjścia... Może nawet mogłaby być bardziej rozrywkowa niż ja żebym się trochę ożywiła, ale zazwyczaj rozrywkowe osoby nie lubią 'nudziarzy' jak ja... Głupio wygląda to 'ogłoszenie' i w sumie nie wiem czy ktoś się skusi, ale może ktoś też szuka tak jak ja...

Gość gość
No to rzeczywiście musisz być dziwadłem skoro nie masz znajomych, żałosne to twoje ogłoszenie haha

Gość 9812aaa
Dzieki

Gość gość
Wcale nie jest zalosne to ogloszenie. Szukaj az znajdziesz! Pozdrawiam!

Gość gość
jakiego masz pena? podaj dlugosc i obwod :) 😍